Ο Neil Young, makeup artist της Nicola Coughlan, μας μίλησε για το μακιγιάζ της στις Χρυσές Σφαίρες

Ο Neil Young, makeup artist της Nicola Coughlan, μας μίλησε για το μακιγιάζ της στις Χρυσές Σφαίρες

Μας είπε την έμπνευση πίσω από το εντυπωσιακό look αλλά και τα προϊόντα που χρησιμοποίησε

GOLDEN GLOBES

Οι Χρυσές Σφαίρες φέτος ήταν διαφορετικές… Είχαν αλλά δεν είχαν κόκκινο χαλί, οι καλεσμένοι αλλά και οι παρουσιαστές ήταν χωρισμένοι σε west και east coast αλλά και σκόρπιοι σε όλο τον κόσμο. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι έλειψαν τα εντυπωσιακά beauty looks, πάρε για παράδειγμα αυτό της Nicola Coughlan, της νεαρής πρωταγωνίστριας της σειράς Bridgerton του Netflix και girl crush μας!


https://www.instagram.com/p/CL3wL3RAjsC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Nicola φόρεσε το πιο έντονο, σαγηνευτικό φούξια χρώμα στα μάτια ενώ όλο της το πρόσωπο έλαμπε από φρεσκάδα. Τα «μαγικά» χέρια πίσω από αυτό το iconic πλέον μακιγιάζ δεν ήταν άλλα από εκείνα του makeup artist Neil Young με τον οποίο συνεργάζεται πολύ στενά τον τελευταίο καιρό και επικοινωνήσαμε μαζί του για να μας πει όλες τις λεπτομέρειες. Για καλή μας τύχη ήταν στο Λονδίνο και ξεκούραστος οπότε μας τα είπε όλα! Φυσικά ξεκινήσαμε με την έμπνευση πίσω από αυτό το μακιγιάζ, πώς αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένα τόσο έντονο, neon χρώμα;


https://www.instagram.com/p/CL2y0QBASEG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η Nicola λατρεύει το μακιγιάζ και τα χρώματα οπότε αυτό μου δίνει αυτόματα περισσότερη ελευθερία. Το κίτρινο, Molly Goddard φόρεμα που διάλεξε χρειαζόταν ένα ιδιαίτερο μακιγιάζ, κυρίως γιατί η Nicola έχει πορσελάνινη επιδερμίδα αλλά και γιατί το κίτρινο είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα» μου είπε και συνέχισε: «Τα πλάνα μάλιστα θα ήταν από απόσταση συνεπώς χρειαζόμασταν κάτι που να την κάνει να ξεχωρίζει. Με έμπνευση λοιπόν τα υπέροχα γαλάζια μάτια της, που μοιάζουν με ωκεανού, της πρότεινα να βάλουμε ένα έντονο φούξια. Της εξήγησα πώς θα το κάνουμε και ενθουσιάστηκε ακριβώς γιατί λατρεύει το παιχνίδι με το μακιγιάζ και γιατί είναι ένα από τα πιο fun και υπέροχα πλάσματα».


https://www.instagram.com/p/CL2hAitgBf-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πράγματι, το φούξια έκανε τα μάτια της να μοιάζουν παραμυθένια ενώ το δέρμα της έμοιαζε να φωτίζεται από μέσα προς τα έξω. «Όταν επιλέγεις ένα τέτοιο χρώμα δεν μπορείς να κάνεις πολλά με το μακιγιάζ. Ο σταρ είναι τα μάτια και η σκιά συνεπώς δεν κάναμε contouring και δεν βάλαμε χρώμα στα χείλη. Απλά ζεστάναμε λίγο την επιδερμίδα της καθώς είναι –όπως σου είπα- πορσελάνινη, ώστε να δείχνει αρμονική με το κίτρινο του φορέματος και προσθέσαμε ελάχιστο bronzer (τόσο που δεν φαίνεται), λάμψη και ρουζ. Αυτό ήταν όλο. Πολύ απλό και διακριτικό και άψογο για την Nicola που έχει από τις πιο όμορφες επιδερμίδες που έχω δει ποτέ μου» μου είπε για το μακιγιάζ και δεν θα μπορούσα να μη ρωτήσω ακριβώς ποια προϊόντα χρησιμοποίησε για να έχει αυτό το άψογο αποτέλεσμα.

nicola skin

«Στο πρόσωπο και το σώμα χρησιμοποιήσαμε λίγο από το Face and Body Foundation της MAC για να ζεστάνουμε το δέρμα. Είναι τόσο ελαφρύ που δεν καλύπτει την επιδερμίδα αλλά της δίνει χρώμα και από πάνω χρησιμοποίησα το Love Glow Stick της Βecca για να δώσω λάμψη. Μάλιστα το έβαλα και στα χείλη της αντί για κραγιόν ή gloss» μου είπε για την επιδερμίδα και φυσικά έπρεπε να μάθω ακριβώς ποια σκιά χρησιμοποίησε για αυτό το τόσο έντονο αποτέλεσμα. Η απάντηση δεν με εξέπληξε…

nicola makeup

«Στα μάτια χρησιμοποίησα 2 προϊόντα. Πρώτα πέρασα την φούξια σκιά από την παλέτα Aquacolor της Kryolan σε όλο το βλέφαρο. Την αναμειγνύεις με λίγο νερό και την περνάς στο δέρμα και έτσι δημιούργησα μία έντονη βάση με χρώμα. Από πάνω πέρασα το Neon Pigment της MAC για να δώσω λίγη περισσότερη υφή. Ολοκλήρωσα με τη μάσκαρα Volume Disturbia του οίκου Givenchy. Όταν κάνεις τέτοιες αποχρώσεις και τόσο έντονες σε γαλάζια μάτια, η μάσκαρα είναι απαραίτητη για να κάνει αντίθεση με το γαλάζιο και κατά συνέπεια τα μάτια να δείχνουν ξεκούραστα. Λίγα προϊόντα και ένα αποτέλεσμα που όλοι μπορούν να αντιγράψουν. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ όσο γίνεται λιγότερα προϊόντα» μου είπε και κάνοντας έναν απολογισμό, για αυτό το συγκλονιστικό μακιγιάζ ο Νeil χρησιμοποίησε μόλις 5 προϊόντα!


https://www.instagram.com/p/CKg_OgJA4zc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το δέρμα της Nicola είναι άψογο, είναι σαν τη Χιονάτη, τόσο μα τόσο όμορφη» προσέθεσε όταν του είπα ότι πράγματι, το less is more ισχύει τριπλά στην περίπτωση αυτού του μακιγιάζ. «Αγαπά τόσο πολύ το μακιγιάζ και ενθουσιάζεται, λατρεύει τα χρώματα, τις υφές και δεν φοβάται να παίξει. Λατρεύω να δουλεύω μαζί της, είναι σαν μία ζωντανή κούκλα, κάνει το μακιγιάζ απόλαυση. Είναι όμως και ένας από τους πιο γλυκούς, ευγενικούς, αξιολάτρευτους ανθρώπους που γνωρίζω. Η πορεία της για την κορυφή έχει ήδη ξεκινήσει όμως περίμενε και θα δεις, θα γίνει mega star. Νιώθω πολύ τυχερός που συνεργάζομαι μαζί της» μου είπε ολοκληρώνοντας.

neil young

Ο Neil Young λοιπόν με έκανε να ερωτευτώ τη Nicola ακόμα περισσότερο ενώ νόμιζα ότι δεν γίνεται και να ανυπομονώ για τις επόμενες εμφανίσεις της τις οποίες θα επιμεληθεί. Όταν υπάρχει τέτοια χημεία, εμπιστοσύνη και αμοιβαία εκτίμηση ανάμεσα σε έναν artist και το κορίτσι που κάθεται στην καρέκλα του, μόνο μαγικά πράγματα μπορούν να συμβούν! Neil you are amazing, thank you!

Διάβασε ακόμα: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η Angela Levin εξηγεί πώς είναι να δουλεύεις με γυναίκες όπως η Jennifer και η Nicole