#Aqualove: Αυτό είναι το hashtag που θα αλλάξει την επιδερμίδα σας!

#Aqualove: Αυτό είναι το hashtag που θα αλλάξει την επιδερμίδα σας!

Γιατί δεν υπάρχει τίποτε πιο πολύτιμο για την ομορφιά μας από το νερό! 

Ότι το Α για υγιή, νεανική, φωτεινή επιδερμίδα είναι το νερό, είναι γνωστό σε όλες μας. Ειδικά αυτή την εποχή, μετά τις διακοπές, όπου το δέρμα είναι συνήθως αφυδατωμένο αλλά και καθημερινά, όπου οι γρήγοροι ρυθμοί μας κάνουν σχεδόν να ξεχνάμε τα βασικά βήματα φροντίδας, έχουμε απόλυτη ανάγκη από έναν σύμμαχο που θα φροντίσει πριν από εμάς για εμάς!

Το 2014 τα εργαστήρια της Vichy έκαναν ένα μεγάλο βήμα στη γνώση σχετικά με την αφυδάτωση: δεν πρόκειται μόνο για ένα φαινόμενο απώλειας ή έλλειψης νερού αλλά αποτελεί και συνέπεια της κακής κατανομής του νερού στην επιδερμίδα. Η απάντηση: η νέα Aqualia Thermal, με την πρωτοποριακή τεχνολογία Δυναμικής Ενυδάτωσης, που συνδυάζει το Ιαματικό Νερό της Vichy με 3 ενεργά σάκχαρα, δεσμεύοντας το νερό και συγκρατώντας το στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα διασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή του στο εσωτερικό της. Αποστολή της, η 24ωρη ενυδάτωση, ελαστικότητα, λείανση των γραμμών αφυδάτωσης και λαμπερή επιδερμίδα που όλες θέλουμε!

Αγαπήστε, λοιπόν, το νερό, μοιραστείτε το hastag #Aqualove της Vichy και ετοιμαστείτε για την πιο δυναμική, απολαυστική εμπειρία ενυδάτωσης! Ακολουθείτε το #Aqualove στα social media και τα υπόλοιπα - που πιστέψτε μας, είναι σούπερ ενδιαφέροντα- έρχονται πολύ σύντομα για να αποκαλύψουν την πιο όμορφη επιδερμίδα που είχατε ποτέ!

#Aqualovers stay tuned και απολαύστε το δροσιστικό video της Δυναμικής Ενυδάτωσης Aqualia Thermal!

{youtube}rn5gnXmTuxk&list=PLjGkaYB1qZ-Gcb81ukqJVvT7P_uDSCD2N{/youtube}