O οίκος Calvin Klein γιορτάζει και μας συστήνει το νέο του άρωμα REVEAL!

Βιβή Αγγελάκη
O οίκος Calvin Klein γιορτάζει και μας συστήνει το νέο του άρωμα REVEAL!

Σέξι, γεμάτο σιγουριά, προκλητικό και με μια ιδέα μυστηρίου έρχεται να μας σαγηνεύσει.


Το νέο άρωμα REVEAL του Calvin Klein συνδυάζει τόσο την απλότητα με την ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες όσο και τις αυστηρές αρρενωπές γραμμές με τις απαλές θηλυκές καμπύλες. Δημιουργεί μια νέα αρωματική κατηγορία, που ακούει στο όνομα Solar Oriental, με χαρακτηριστικά της, την απροσδόκητη δροσιά και μια μοναδική αίσθηση θαλπωρής.


Για πρώτη φορά περικλείονται στη βάση του αρώματος, το ακατέργαστο αλάτι και το αισθησιακό σανδαλόξυλο που μας υπενθυμίζουν την αρωματική ταυτότητα του οίκου Calvin Klein.

Φυσικά, ένα τέτοιο μοναδικό άρωμα δεν μπορεί παρά να συνδυάζεται με μια μοντέρνα αισθητική και πολυτελή κατασκευή. Το γυαλί και το μέταλλο εμπλέκονται αρμονικά στο μπουκάλι του αρώματος REVEAL της Calvin Klein,αποπνέοντας κομψότητα και στυλ.

Το άρωμα θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο και θα "συνοδεύεται" και από προϊόντα σώματος, δηλαδή body lotion, shower gel και deo rollerball! Ειδικά τις πρώτες εβδομάδες θα μπορείς να το βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Hondos Center και στη συνέχεια σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.


Αισθησιακό, απρόσμενο, εθιστικό, το Reveal του Calvin Klein σε περιμένει να το ανακαλύψεις!

Διαβάστε ακόμη:

Ανανέωση τώρα! Οι καλύτερες ανταύγειες στο Hollywood για να κοπιάρετε τη νέα σεζόν

Κουρασμένα μάτια; Νίκησε τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους με αυτή τη φυσική συνταγή!