Jeu d'Amour: Το νέο ελιξίριο του έρωτα από τον Kenzo!

Jeu d'Amour: Το νέο ελιξίριο του έρωτα από τον Kenzo!

 

Ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι της τύχης- δεν είναι ποτέ εκεί που τον περιμένεις, όμως μπορει να σε αιφνιδιάσει μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Εκεί που σκέφτεσαι ότι δεν κρατάς κανέναν άσο για να γυρίσεις το παιχνίδι, μπορεί να βρίσκεται μπροστά σου το χαρτί που θα αλλάξει τον κόσμο σου...

Με το νέο του ελιξίριο Jeu d'Amour ο οίκος Kenzo ψηλαφίζει όλες τις διαστάσεις του έρωτα, εξερευνά τον αισθησιασμό και τη θηλυκότητα με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Δύο διάσημες "μύτες", οι Daphné Bugey και Christophe Raynaud δημιούργησαν ένα λουλουδάτο, gourmand άρωμα όπου χυμός από ρόδι φλερτάρει με νότες από μανταρίνι και τσάι, στην καρδιά έρχεται η μυστηριώδης tuberose και η λαμπερή φρέζια και το παιχνίδι τελειώνει με το σανδαλόξυλο και το musk, που αγκαλιάζουν αισθησιακά την επιδερμίδα.

Το μπουκάλι έχει την υπογραφή του Karim Rashid ενώ τα ζουμερά χείλη-πειρασμός πάνω στο κουτί του αρώματος ανήκουν στην υπέροχη Louise Bourgoin- το Jeu d'Amour του Kenzo είναι ένα μαγικό ελιξίριο αποπλάνησης, σοφιστικέ και ξεχωριστό, σε κάθε λεπτομέρεια!