Yves Saint Laurent: ξαναγράφει τους κανόνες του makeup!

Yves Saint Laurent: ξαναγράφει τους κανόνες του makeup!

Με το ολοκαίνουριο Le Teint Encre de Peau!

Αναζητάτε ακόμα την ιδανική βάση, που να είναι μεν ανάλαφρη αλλά να μένει σταθερή όλη μέρα; Να δίνει κάλυψη αλλά φυσικό, φωτεινό τελείωμα; Τι θα λέγατε αν σε όλα αυτά, υπήρχε και ένας τρόπος να παίρνετε ακριβώς την ποσότητα προϊόντος που χρειάζεστε, ώστε να μην ανησυχείτε αν δημιουργούνται "μπαλώματα" στο πρόσωπό σας;

Όλα αυτά τα "θέλω" σας, μεταμορφώθηκαν από τον Yves Saint Laurent σε ένα νέο φον ντε τεν, το Le Teint Encre de Peau που είναι εμπνευσμένο από τα πολυτιμότερα μελάνια και μελετημένο να ταιριάζει απόλυτα στον σύγχρονο τρόπο ζωής μας! Χάρη στην επαναστατική του φόρμουλα και στην ελαφριά υφή του, χαρίζει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα με εικοσιτετράωρη κάλυψη που θα σας καταπλήξει!

ENCRE DE PEAU fdt

Ανάμεσα στα συστατικά του συγκαταλέγονται αισθησιακά και πτητικά έλαια που μεταφέρουν τις χρωστικές ουσίες και δημιουργούν ένα ομοιόμορφο πέπλο στην επιδερμίδα με απίστευτη διάρκεια χρώματος και λάμψης. Είναι ιδανικό ακόμη και αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα καθώς οι λιπόφιλοι και υδρόφιλοι παράγοντες που περιέχει, ελέγχουν την έκκριση σμήγματος και ιδρώτα, κρατώντας το πρόσωπο ματ και φρέσκο.

Το μπουκάλι του Le Teint Encre de Peau, με το χαρακτηριστικό μαύρο frame, είναι εμπνευσμένο από το iconic ανδρόγυνο κουστούμι "Le Smoking" του Yves Saint Laurent ενώ στο εσωτερικό του, ο δοσομετρητής θυμίζει πένα καλλιγραφίας. Κομψός και εύκολος στη χρήση, "κρατάει" ακριβώς το makeup που χρειάζεστε και σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε την επιπλέον ποσότητα αν χρειάζεται- ένα μικρό έργο τέχνης!

"Οι περισσότερες φόρμουλες έχουν την τάση να ειναι αρκετά "παχιές" στην υφή τους, λίγο βαριές και δημιουργούν ένα "φιλμ" πάνω στο δέρμα" λέει ο διάσημος makeup artist Lloyd Simmonds,Creative Director Make-up YSL Beauté. "Το Le Teint Encre de Peau έχει μια ελαφρότητα στην υφή του που είναι εντελώς καινούρια. Ως makeup artist τα κριτήριά μου για ένα makeup είναι πως δεν θέλω να το βλέπω στην επιδερμίδα, πρέπει να είναι αόρατο και ελαφρύ. Οπότε στόχος ήταν να δημιουργήσουμε μια ελαφριά φόρμουλα με αόρατη κάλυψη μεγάλης διάρκειας, και αυτο ακριβώς πετύχαμε".