Πόσο καθαρή είναι η επιδερμίδα σας;

Πόσο καθαρή είναι η επιδερμίδα σας;

Η νέα έρευνα του Clarisonic είναι αποκαλυπτική!  

Είναι γνωστό πως η επιδερμίδα μας είναι εκτεθειμένη και ευάλωτη στις περιβαλλοντικές επιθέσεις, την αιθαλομίχλη, τη σκονη, την αιθάλη, τα καυσαέρια. Όπως είναι επίσης γνωστό ότι ο καθαρισμός είναι το Α για υγιή, φωτεινή επιδερμίδα και αυτό γιατί τα μικροσωματίδια των ρύπων μπορούν να εισχωρήσουν στις εξωτερικές στοιβάδες της και να εξαντλήσουν τις βασικές πρωτείνες της και τους φυσικούς προστατευτικούς φραγμούς, προκαλώντας πρόωρη γήρανση, ανομοιόμορφο τόνο, λεπτές γραμμές και ρυτίδες!

Ακριβώς πάνω στην σημασία και τα μυστικά του καθαρισμού της επιδερμίδας εστιάστηκε η νέα έρευνα της Clarisonic, που αποδεικνύει ότι η πρωτοποριακή τεχνολογία της δρα σε ένα νέο επίπεδο, απομακρύνοντας 30 φορές περισσότερους ρύπους από ό,τι ο απλός καθαρισμός με τα χέρια! Αυτή η πρωτοποριακή έρευνα, που αποκαλύφθηκε στο 72ο Ετήσιο Συνέδριο της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας στο Ντένβερ, αλλάζει τα δεδομένα όσον αφορά την ιεροτελεστία της αντιγήρανσης και αναδεικνύει τη σημασία της πραγματικά καθαρής επιδερμίδας.

Front MIA 2 Pink Shadow

Στο πλαίσιο μιας διαφωτιστικής μελέτης,λοιπόν, η Clarisonic χρησιμοποίησε έναν δείκτη ρύπανσης με χρώμα που περιλάμβανε σωματίδια ρύπων διαμέτρου PM0,3 - PM5,0, για να διερευνήσει την αποτελεσματικότητα απομάκρυνσης των σχεδόν "αόρατων" σωματιδίων ρύπων. Τα ευρήματα έδειξαν ότι η συσκευή καθαρισμού Clarisonic έχει τη δύναμη να απομακρύνει 30 φορές περισσότερους επιβλαβείς ρύπους που επιταχύνουν τη γήρανση απ' ό,τι ο απλός καθαρισμός με τα χέρια. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Συσκευή Καθαρισμού Επιδερμίδας με τη μέθοδο Ηχητικών Κυμάτων Clarisonic πάλλεται με μια συχνότητα που παράγει περισσότερες από 300 κινήσεις το δευτερόλεπτο, για να τεντώνει και να εξυγιαίνει τους πόρους από τους ρύπους, την αιθάλη και τους επιθετικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση των καταστροφικών επιπτώσεων της ρύπανσης σε μόλις 60 δευτερόλεπτα την ημέρα!

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως το Clarisonic είναι το αγαπημένο beauty gadget των celebrities και των beauty addicts! Θα το διαπιστώσετε μόλις το δοκιμάσετε και ψηλαφίσετε την επιδερμίδα σας μετά τον καθαρισμό- κυριολεκτικά αποκτά διαφορετική, μεταξένια υφή, θα την νιώσετε απόλυτα καθαρή και το βέβαιο είναι πως θα αλλάξει όλη η κοσμοθεωρία σας για το κεφάλαιο "καθαρισμός"!

Για να βρείτε τη συσκευή Clarisonic που ενδείκνυνται για εσάς, επισκεφτείτε ένα κατάστημα Sephora και συμβουλευτείτε τον ειδικό.