Γρήγορα μυστικά ομορφιάς από την Katie Holmes!

Βιβή Αγγελάκη
Γρήγορα μυστικά ομορφιάς από την Katie Holmes!

Διαβάστε τι κάνει η Katie για να είναι όμορφη!


Ο αγχωτικός τρόπος ζωής και οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας με τις άπειρες υποχρεώσεις δεν σου επιτρέπουν να περιποιηθείς σωστά τον εαυτό σου και να είσαι πάντα λαμπερή και όμορφη;

Η πολυαγαπημένη ηθοποιός Katie Holmes κατανοεί τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και μοιράζεται μαζί μας μερικά γρήγορα μυστικά ομορφιάς της!

Πετύχαμε την ηθοποιό κατά τη διάρκεια φωτογράφισης για τη νέα συνεργασία της με την εταιρεία περιποίησης μαλλιών Alterna Hair Care. Η Holmes ήταν απλή και άνετη με casual look, φορώντας αθλητικά παπούτσια και μια άνετη φαρδιά γκρι μπλούζα. Ήταν σχεδόν άβαφη και τα μαλλιά της ήταν ίσια και φαίνονται υγιή.

Η ίδια σε ερώτηση της δημοσιογράφου αποκάλυψε: «Ακόμη και δεν χτενιστώ με τη βούρτσα χρησιμοποιώ τα δάκτυλά μου! Αν έχω χάλια μαλλιά και έχω ξεμείνει από προϊόντα περιποίησης των μαλλιών μου, χρησιμοποιώ λίγο baby oil στις άκρες των δακτύλων μου για να τα φτιάξω. Αν δεν έχω κραγιόν, παίρνω ένα βατόμουρο και το τρίβω στα χείλη μου.»

Όσο αφορά την περιποίηση των μαλλιών της ηθοποιού, αυτή περιλαμβάνει λούσιμο σε καθημερινή βάση και την εφαρμογή θεραπειών που θρέφουν την τρίχα και διατηρούν τα σωστά επίπεδα υγρασίας στα μαλλιά.

2612e71f7ce04bbd0696c60ff35fa8b6

« Άρχισα να χρησιμοποιώ το νέο προϊόν της Alterna, Milk. Το βάζω πάντοτε στα μαλλιά μου μετά από κάθε ντους. Η βιταμίνη D που περιέχει κάνει καλό στα μαλλιά, δημιουργώντας παράλληλα μια έντονη λάμψη. Αν τα μαλλιά σας είναι άγρια, μετά τη χρήση αυτού του προϊόντος θα μαλακώσουν και θα φαίνονται υπέροχα. Τώρα μπορείτε να το καταφέρετε μόνες σας από το σπίτι

Η Katie στο τέλος αποκάλυψε την αγάπη της για την κόρη της Suri, τις διακοπές και ιδιαίτερα για το Halloween.
Η 35χρονη ηθοποιός και μητέρα μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη, λόγω υποχρεώσεων.

Εσύ θα τολμούσες τις γρήγορες λύσεις της Katie;

Διαβάστε ακόμη:

Ποια σταρ ξοδεύει 1.000.000 δολάρια το χρόνο για να φαίνεται ωραία;

Κόκκινα χείλη με κόκκινο φόρεμα. Θα το τολμούσες όπως η Megan Fox;