Η Doutzen Kroes ξέρει το σωστό τρόπο για να «φοράτε» το άρωμά σας!

Βιβή Αγγελάκη
Η Doutzen Kroes ξέρει το σωστό τρόπο για να «φοράτε» το άρωμά σας!

Ακολουθήστε τις συμβουλές της!

Ποια γυναίκα δεν έχει ζηλέψει κάτι από την ομορφιά αυτού του διάσημου μοντέλου; Η λαμπερή επιδερμίδα, η φρεσκάδα , τα υγιή μαλλιά της και οι πάντα στιλάτες αλλά και sexy εμφανίσεις της είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που δικαίως την καθιστούν έναν από τους «αγγέλους» της Victoria's Secret και μούσα γνωστών οίκων ομορφιάς!

Αυτό που ίσως δεν ξέρουν και δεν μπορούν να φανταστούν οι περισσότερες είναι πως η Doutzen έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και μάλιστα τον Ιούλιο που μας πέρασε! Και ενώ λοιπόν δεν έχει κλείσει ούτε 4 μήνες από τη γέννα της, συνεχίζει να είναι εκθαμβωτικά όμορφη σε κάθε της εμφάνιση!

elle-dk-10

Σε συνέντευξή της μάλιστα, στο Εlle, δήλωσε ότι επέστρεψε στη δουλειά της 5 εβδομάδες μετά την απόκτηση του δεύτερου μωρού της, καθώς έπρεπε να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί για την παρουσίαση του νέου αρώματος του οίκου Calvin Klein. «Είχα τη χαρά να είμαι το πρόσωπο της καμπάνιας του Calvin Klein για το νέο άρωμα Reveal» αναφέρει με πολύ ενθουσιασμό.

Στην ίδια συνέντευξη η Doutzen αποκάλυψε τον τρόπο που «φοράει» το άρωμά της: «Πάντα ψεκάζω με το άρωμα το εσωτερικό των καρπών μου και στη συνέχεια τρίβω τον έναν με τον άλλο και αφήνω να στεγνώσει. Δεν παραλείπω να βάζω λίγο άρωμα και στα μαλλιά μου! Επίσης, πάντα φροντίζω να ψεκάζω μια μικρή ποσότητα του αρώματος στον αέρα μπροστά μου και περπατώ μέσα σε αυτό, κρατώντας την αναπνοή μου!»

elle-dk-12-h

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε πώς θα χαρακτήριζε το νέο άρωμα του Calvin Klein , Reveal, απάντησε:
«Νομίζω ότι είναι ένα πολύ φυσικό άρωμα! Το ακατέργαστο αλάτι που βρίσκεται στη βάση του αρώματος, χαρίζει μια μοναδική αίσθηση θαλπωρής, που μοιάζει και συνδυάζεται αρμονικά με τη μυρωδιά του σώματος. Νομίζω ότι αυτό είναι που το κάνει τόσο ιδιαίτερο.»

b7a586de0d629935a4ca98d185fe4545


Αυτά είπε το supermodel και εμείς δεν έχουμε παρά να δοκιμάσουμε τις συμβουλές της!

Διαβάστε ακόμα:

Γρήγορα μυστικά ομορφιάς από την Katie Holmes!

O οίκος Calvin Klein γιορτάζει και μας συστήνει το νέο του άρωμα REVEAL!