Beauty School: Πώς θα μετατρέψετε το πρωινό σας μακιγιάζ σε βραδινό!

Βιβή Αγγελάκη
Beauty School: Πώς θα μετατρέψετε το πρωινό σας μακιγιάζ σε βραδινό!

Ακολουθήστε βήμα βήμα τις παρακάτω συμβουλές.

Ακόμη και το natural μακιγιάζ έχει την τεχνική του! Δείτε πως θα το πετύχετε:

Αρχικά ενυδατώστε την επιδερμίδα και τα χείλη για να είναι σωστά προετοιμασμένα για να υποδεχθούν το foundation. (Εδώ χρησιμοποιήσαμε την creme de soin au lait d' anesse της asinerie για το πρόσωπο και το never lose your cherry της anatomicals για τα χείλη).

Σαν βάση μπορείτε να χρησιμοποιήστε το hd high definition foundation της make up forever. Περάστε το κινητό βλέφαρο με κρεμώδη ματ σκιά στο χρώμα του δέρματος (Mac paints) και τονίστε απαλά τη κόγχη του ματιού σας, με μια ματ σκούρα beige σκιά. Για contouring στα ζυγωματικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Mac sculpting powder in sculp. Mascara βάλτε μονο στις ρίζες των άνω βλεφαρίδων ενώ στα χείλη εφαρμόστε λίγο διάφανο lip gloss (crystal clear της Estée Lauder).

Πόσες φορές θα σας έχει τύχει να βγείτε για βράδυ μετά τη δουλειά; Πόσες από αυτές τις φορές θα θέλατε να μεταμορφώσετε το πρωινό natural look σας σε πιο βραδινό και εντυπωσιακό; Δείτε με ποιες απλές κινήσεις μπορείτε να μετατρέψετε το μακιγιάζ σας σε πιο βραδινό!

 MG 1842


Έχοντας ως βάση το παραπάνω natural look, προσθέστε κρεμώδη σκιά ματιών για να δώσετε λάμψη στο βλέμμα από τη σειρά long wear cream shadow της Bobbi Brown. Μπορείτε να τονίσετε λίγο περισσότερο την κόγχη του ματιού με μια λίγο πιο σκούρα peach brown σκιά και προσθέστε μαύρο gel liner της Mac ακολουθώντας το τόξο των βλεφαρίδων ως και λίγο πιο πέρα απο το φυσικό τους τελείωμα. Ολοκληρώστε προσθέτοντας mascara σε όλο το μήκος των άνω βλεφαρίδων και ένα touch από κραγιόν στο χρώμα των χειλιών.

Είστε έτοιμες!


Τις παραπάνω συμβουλές μας έδωσε η make up artist Zefi Siatou
Φωτογραφίες: Χρήστος Τζήμας

Διαβάστε ακόμα:

Τα τοπ 7 beauty looks της εβδομάδας!

Πότε και πώς θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το μολύβι χειλιών;

Τα 3 πιο κοινά λάθη που όλες κάνουμε στο μακιγιάζ μας!