Η Helena Rubinstein ξέρει να κάνει το βλέμμα σας ακαταμάχητο!

Βιβή Αγγελάκη
Η Helena Rubinstein ξέρει να κάνει το βλέμμα σας ακαταμάχητο!

Η νέα μάσκαρα που θα αγαπήσετε!

Τι θα μπορούσε να είναι πιο μαγευτικό για μια γυναίκα, από το να δημιουργήσει ένα βλέμμα που κρύβει μια αίσθηση μυστηρίου; Μια ακαταμάχητη ματιά γεμάτη εκκεντρικότητα και αισθησιασμό;

Η Helena Rubinstein ξέρει να θέτει την καινοτομία στην υπηρεσία της ομορφιάς και να ομορφαίνει τη ματιά κάθε γυναίκας! Ανέκαθεν πρωτοπόρος στον κόσμο της μάσκαρα και της ομορφιάς, ήδη από το 1939, προκάλεσε επανάσταση στον κόσμο των καλλυντικών δημιουργώντας την πρώτη αδιάβροχη μάσκαρα.

Σήμερα έρχεται να μας παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό στολίδι που θα πρέπει να μπει στο νεσεσέρ κάθε μιας!

Τη νέα Lash Queen Mystic Blacks μάσκαρα που υπόσχεται να αποτυπώνει στη βάση των βλεφαρίδων σας έντονες μαύρες καμπύλες, κάνοντάς τες να αποκτούν ατελείωτο μήκος.

Όπως κάθε μάσκαρα Lash Queen, η νέα Lash Queen Mystic Blacks, απελευθερώνει μια μοναδική δύναμη προσφέροντας όμως δύο επιπλέον καινοτομίες.

Αρχικά, το λεπτό, διπλής χρήσης, βουρτσάκι θα σας βοηθήσει να βάφετε όσο το δυνατόν περισσότερες βλεφαρίδες με λίγα περάσματα, ενώ η λεπτή μύτη ακριβείας θα δόσει μεγαλύτερη ένταση στις βλεφαρίδες σας. Ακόμη, χάρη στις δύο ξεχωριστές πλευρές του και το εξατομικευμένο, αεροδυναμικό σχήμα του, εφαρμόζει με μεγάλη ακρίβεια τη μάσκαρα στη βάση και τις άκρες των βλεφαρίδων σας.

Έπειτα, χάρη στη σύνθεσή της, με υψηλή συγκέντρωση σε χρωστικές και παράγοντες σταθεροποίησης καλύπτει τις βλεφαρίδες στη ρίζα για έντονο αποτέλεσμα "lash-liner" και απλώνεται μέχρι τις άκρες, βάφοντας τις βλεφαρίδες με το απόλυτο μαύρο.

Το απόλυτο μαύρο, ο έντονος όγκος και η ανάδειξη της γραμμής των βλεφαρίδων θα κάνουν το βλέμμα σας ακόμη πιο δυνατό.

Δείτε το video παρακάτω και ακολουθήστε τις οδηγίες για τέλεια εφαρμογή:

Βάψτε τις βλεφαρίδες με το βουρτσάκι
Τονίστε και δημιουργήστε αντίθεση με τη χτένα
Η μοναδική σχεδίασή του, προσαρμόζεται στο σχήμα των βλεφαρίδων μέχρι την εξωτερική γωνία των ματιών.

{youtube}o4J0wsVP4bY{/youtube}