Δείτε όλα όσα έγιναν στο freedom event της Wella !

Βιβή Αγγελάκη
Δείτε όλα όσα έγιναν στο freedom event της Wella !

Πραγματικά εντυπωσιακή εκδήλωση!

Βρεθήκαμε στη λαμπερή εκδήλωση της Wella Professionals στο θέατρο Badminton, τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου, με παρουσιάστρια τη Νίκη Κάρτσωνα και απολαύσαμε ένα event- ύμνο στην ελευθερία!

Και φέτος, πιστή στο ραντεβού της με κομμωτές από όλο τον κόσμο, η Wella διοργάνωσε ένα ξεχωριστό event, που πραγματικά εξέφραζε αυτό που έλεγε το ίδιο το όνομά του, την απόλυτη ελευθερία στα μαλλιά.

Στο freedom event ,λοιπόν, παρευρέθηκαν χιλιάδες κομμωτές από όλο το δίκτυο συνεργατών της Wella και όλοι εμείς, που είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις νέες τάσεις στο χρώμα, αλλά και εντυπωσιακά styling ... όλα όσα χαρακτηρίζουν τη Wella εδώ και 135 χρόνια!

image663

Οι διεθνούς φήμης καλλιτέχνες-κομμωτές, όπως η Andrea Hecker, ο Christophe Nicolas Biot, οι Antony Cool & Hans Nilsoon by Sebastian και η ομάδα Sassoon Professional παρουσίασαν εξαιρετικής αισθητικής & δεξιοτεχνίας shows.

Ξέφυγαν από τα καθιερωμένα πλαίσια, δημιουργώντας ο κάθε ένας, νέα χτενίσματα και κουρέματα που αποτύπωναν την ελευθερία στα μαλλιά, με προϊόντα Wella, φυσικά.

image1025

Shows που πρέσβευαν τη γεωμετρία στο χρώμα και στο κούρεμα και άλλα που χαρακτηρίζονταν από με μια έντονη επιστροφή στην εποχή του μοντερνισμού και της αίγλης έκαναν την εκδήλωση ακόμα πιο ενδιαφέρουσα για όλους όσους θέλουν να ξεχωρίζουν! Οι κομμωτές αποκάλυψαν πολύτιμα tips και συμβουλές προσαρμοσμένα στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε σύγχρονης γυναίκας!

Όπως δήλωσε ο κ. Θάνος Κυριαζής, Γενικός Διευθυντής Wella Ελλάδος «Στην καρδιά της Wella είναι οι κομμωτές. Η ομορφιά εμπνέει και οδηγεί στη δημιουργία νέων, σημαντικών καινοτομιών και γνώσεων. Ο σημαντικότερος στόχος της Wella είναι να τους προσφέρουμε τα πιο καινοτόμα και πιο αξιόπιστα εργαλεία... τα προϊόντα και τις υπηρεσίες όλων μας των brands.»

image1295


Και φυσικά η ελευθερία αποτυπώθηκε στην έμπνευση και την δημιουργία του κάθε κομμωτή, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες στη gallery!