Άμεση πρόληψη και θεραπεία του κρυολογήματος με την πιο φυσική λύση!

Βιβή Αγγελάκη
Άμεση πρόληψη και θεραπεία του κρυολογήματος με την πιο φυσική λύση!

Η Κορρές παρουσιάζει το νέο συμπλήρωμα διατροφής!

Πόσες φορές έχει τύχει να καταλαβαίνετε ότι είστε στα πρόθυρα κρυολογήματος- καθώς εμφανίζετε όλα τα συμπτώματα, αλλά ο αγχωτικός τρόπος ζωής σας και οι υποχρεώσεις σας δεν σας αφήνουν να γίνετε καλά;

Ειδικά τώρα το χειμώνα που οι ιώσεις έχουν την τιμητική τους... η ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού σας είναι ο,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε!

Και επειδή ο χρόνος είναι πολύτιμος, όπως άλλωστε και η υγεία σας, δεν έχετε παρά να βάλετε στην καθημερινότητάς σας το νέο συμπλήρωμα διατροφής Κορρές με Echinacea & Βιταμίνη C.

Αποτελεί την πιο φυσική λύση για την πρόληψη και θεραπεία του κρυολογήματος, αλλά και την άμεση καταπολέμηση των συμπτωμάτων των εποχικών ιώσεων. Εκχυλίσματα βοτάνων, βιταμίνες και μέταλλα συνδυάζονται σε μία φόρμουλα που στοχεύει στην ήπια, αλλά αποτελεσματική ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

H Echinacea Purpurea χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την πρόληψη και θεραπεία του κρυολογήματος, συμβάλλοντας στην τόνωση των αμυντικών δυνάμεων του σώματος, ενώ παράλληλα, η γνωστή σε όλους, Βιταμίνη C έχει πολύ ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που εξουδετερώνουν άμεσα τις ελεύθερες ρίζες και συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού αλλά και στη θεραπεία πλήθους ασθενειών. Τέλος, τα μέταλλα, όπως ο ψευδάργυρος, που περιέχεται στο νέο συμπλήρωμα διατροφής βελτιώνει την αντιοξειδωτική δράση της Βιταμίνης C και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε και τα άλλα προϊόντα από την κατηγορία συμπληρωμάτων διατροφής της Κορρέ, για ενίσχυση της φυσικής άμυνας και ενδυνάμωση του οργανισμού!