My Burberry : Ένα άρωμα που μας ταξιδεύει στους κήπους του Λονδίνου μετά τη βροχή!

Βιβή Αγγελάκη
My Burberry : Ένα άρωμα που μας ταξιδεύει στους κήπους του Λονδίνου μετά τη βροχή!

Kate Moss και Cara Delevingne φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί σε μια καμπάνια του οίκου Burberry .

Όταν ο κόσμος της ομορφιάς συνάντησε τη μόδα, δημιουργήθηκε το My Burberry, το ολοκαίνουργιο και πιο σημαντικό άρωμα του αγαπημένου οίκου Burberry μέχρι σήμερα.

Αιχμαλωτίζοντας το άρωμα που χαρακτηρίζει τους Λονδρέζικους κήπους μετά από τη βροχή, το My Burberry πήρε το όνομά του από τον τρυφερό τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αναφέρονται στη Burberry γκαμπαρντίνα τους, σήμα κατατεθέν του οίκου.

Έντονα λουλουδάτο άρωμα με έναν απροσδόκητο χαρακτήρα, που δημιουργήθηκε μετά από συνεργασία του δημιουργικού διευθυντή και διευθύνοντα συμβούλου Christopher Bailey με το διάσημο αρωματοποιό Francis Kurkdjian, το My Burberry θυμίζει τη χαρακτηριστική απόχρωση του μελιού, συνδυάζοντας αρμονικά νότες από περγαμόντο, γεράνι , κυδώνι και φρέζια μέσα σε μια βάση από ρόδο. «Δημιουργήσαμε μία όμορφη σύνθεση, ένα έντονα λουλουδάτο άρωμα, μοναδικό για τον οίκο Burberry - τον τέλειο συνοδοιπόρο για τη γκαμπαρντίνα Burberry» αναφέρει ο Francis, καθώς πράγματι το άρωμα χαρίζει μια απίστευτη αίσθηση ζεστασιάς.

My-burberry-5-Vogue-1sept14-pr b 1080x720


Ιδιαίτερα κομψό, αλλά συγχρόνως διακριτικό με ένα τυπικό βρετανικό τρόπο, το άρωμα γεμίζει με αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκα που θέλει να δημιουργήσει το δικό της στιλ, διατηρώντας τη μυρωδιά των φρέσκων λουλουδιών έως το τελείωμά του.

Φυσικά, η καμπάνια του My Burberry δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα- είδωλα της βρετανικής σκηνής, όπως αυτά της Κate Moss και της Cara Delevingne, που φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί σε μια καμπάνια. Με τη δημιουργική καθοδήγηση του Christopher Bailey και του γνωστού φωτογράφου, Mario Testino, η Kate και η Cara φόρεσαν την εμβληματική γκαμπαρντίνα Burberry Sandringham σε απόχρωση του μελιού, προσωποποιώντας αβίαστα το πνεύμα του My Burberry.

My-burberry-10-Vogue-1sept14-pr b 1080x720

Όσο για το πολυτελές γυάλινο μπουκάλι, ο απλός αλλά εντυπωσιακός σχεδιασμός του, αναπαριστά τις πτυχές και τις μαλακές πιέτες της γκαμπαρντίνας Burberry, τιμώντας το ύφασμα που εφηύρε ο Thomas Burberry πριν από 100 χρόνια.


Εκτός από το άρωμα, μια περιορισμένη συλλογή από My Burberry pret-a-porter ρούχα και αξεσουάρ, καθώς και ένα ειδικό make-up look που έχουν δημιουργηθεί γύρω από την εμβληματική γκαμπαρντίνα του οίκου, αναδεικνύουν για άλλη μία φορά τη μοναδική ικανότητα της μάρκας να ενώνει τους κόσμους της μόδας και της ομορφιάς.


Η συλλογή επίσης περιλαμβάνει το My Burberry Eau De Parfum 90ml, 50ml, 30ml, My Burberry Shower Oil 240ml, My Burberry Moisturising Body Mist 100ml και το My Burberry Fresh Deodorant 100ml.

Δείτε φωτογραφίες από τα backstage της φωτογράφησης στη gallery!