Έκτακτη είδηση: Η Chanel άνοιξε pop-up store στη Θεσσαλονίκη- και ναι, έχει Nail Bar!

Έκτακτη είδηση: Η Chanel άνοιξε pop-up store στη Θεσσαλονίκη- και ναι, έχει Nail Bar!

Δεν φαντάζεστε πόσους beauty "θησαυρούς" θα ανακαλύψετε! 

Καιρό τώρα διαβάζουμε για τα beauty pop-up stores που ανοίγουν αγαπημένοι μας οίκοι στο εξωτερικό και να που επιτέλους έχουμε την χαρά να γράφουμε μια τέτοια είδηση και στην Ελλάδα!

Μόλις έφτασε στο mail μας το νέο πως στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, ο οίκος Chanel άνοιξο το πρώτο του pop-up store στην Ελλάδα! Σε έναν ultra chic χώρο 56 τ.μ, θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις αρωματικές δημιουργίες, τα προϊόντα skincare και τις συλλογές μακιγιάζ Chanel αλλά και αποκλειστικότητες που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού- ναι, κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι ο παράδεισος για τις beauty addicts!

Εξειδικευμένοι σύμβουλοι ομορφιάς της Chanel είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τις προσωπικές σας ανάγκες στον τομέα της περιποίησης, του αρώματος και του μακιγιάζ ενώ υπάρχει και Nail Bar, όπου θα βρείτε τις πιο hot προτάσεις σε βερνίκια.

Αναζητήστε και δοκιμάστε το Rouge Double Intensité, ένα προϊόν για τα χείλη που χαρίζει ελευθερία κινήσεων, υγρό κραγιόν από τη μια πλευρά και ενυδατικό διάφανο gloss από την άλλη, το οποίο διατίθεται σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις. Σημειώστε μάλιστα, πως εδω θα βρείτε και την πούδρα 'Camélia de Plume', μια αποκλειστική δημιουργία της Chanel για τα φετινά Χριστούγεννα. Plus: από τον Φεβρουάριο του 2015 στο pop-up store θα έρθουν και αποκλειστικά δημιουργίες μακιγιάζ limited edition!

Και βέβαια, εδώ θα βρείτε όλα τα λατρεμένα αρώματα του οίκου Chanel, και το θρυλικό Νο5 που έκανε για άλλη μια φορά αίσθηση με το νέο μαγικό short film του Buz Lurhman και πρωταγωνίστρια την Gisele- θυμηθείτε τη με ένα κλικ εδώ

Το Chanel Pop-up Store βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή 22, και είναι ανοιχτό τη Δευτέρα και την Τετάρτη από τις 10:00πμ έως τις 17:00μμ, την Τρίτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή από τις 10:00πμ έως τις 21:00μμ και το Σάββατο από τις 10:00πμ έως τις 17:00μμ Τηλ: +30.2310.236.233