Η Nivea έγινε ακόμα πιο όμορφη!

Η Nivea έγινε ακόμα πιο όμορφη!

Νέα υλικά και κομψές συσκευασίες για τα αγαπημένα μας προϊόντα

Το 2012, η Nivea έφερε την επανάσταση στο ράφι, δίνοντας στα προϊόντα της ανανεωμένη και ενιαία εμφάνιση. Εμπνευσμένη από το αγαπημένο μεταλλικό μπλε κουτί της διαχρονικής κρέμας Nivea, πρόσθεσε στα προϊόντα της το στρογγυλό, άσπρο και μπλε logo έφερε νέες νέες συσκευασίες στις σειρές Nivea Body. Η εξέλιξη αυτή επεκτείνεται τώρα και στις σειρές περιποίησης προσώπου Nivea, και μας έχει ενθουσιάσει! Με μίνιμαλ σχεδιασμό, διακριτικά στοιχεία αλλά και σύγχρονα υλικά, οι πολυτελείς συσκευασίες είναι εμπνευσμένες από τις γυναίκες του σήμερα: σύγχρονες και μοναδικά κομψές!


«Με τις νέες συσκευασίες, στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε μακροπρόθεσμα τις αξίες μας, να διευκολύνουμε τους καταναλωτές μας στο να εντοπίζουν πιο γρήγορα το προϊόν που αναζητούν και να δημιουργήσουμε τη βάση για την υγιή ανάπτυξη της μάρκας», δήλωσε η Susanne Iser, Global Head - NIVEA Face Care Brand Management για τον αέρα ανανέωσης που πνέει στην αγαπημένη εταιρεία καλλυντικών.


Τι αλλάζει, λοιπόν, στις συσκευασίες; Τα βαζάκια είναι εμπνευσμένα από την κλασική συσκευασία της κρέμας Nivea, διατηρώντας το στρογγυλό σχήμα, με επίπεδο καπάκι και ανάγλυφο το χαρακτηριστικό logo. Οι κομψοί δακτύλιοι από φύλλα αλουμινίου ξεχωρίζουν με το χρώμα τους τις πιο εξειδικευμένες σειρές. Επιπλέον, όλα τα βαζάκια είναι κατασκευασμένα από PE και PET, τα οποία έχουν χαμηλότερο αποτύπωμα CO2 από το γυαλί. Τα μπουκάλια, γίνονται πιο πρακτικά στη χρήση, με στρογγυλό σχήμα και κεκλιμένο καπάκι.


Τα γραφικά έχουν επίσης μια πιο εκλεπτυσμένη, καθαρή και μοντέρνα αισθητική για να μας διευκολύνουν ακόμα περισσότερο στις επιλογές μας. Αρχικά, τα κουτιά των συσκευασιών έχουν μεγαλύτερες διαστάσεις και έτσι πλέον όλα το ίδιο μέγεθος. Το βασικό εικαστικό βρίσκεται στο επάνω δεξιά μέρος της χάρτινης συσκευασίας ενώ μπορείτε πολύ γρήγορα να μάθετε αν μια κρέμα είναι κατάλληλη για την επιδερμίδα σας, ρίχνοντας μια ματιά στη χρωματιστή μπάρα πάνω στο κουτί. Επίσης, οι κρέμες νύχτας διαφοροποιούνται από τα προϊόντα περιποίησης ημέρας, καθώς κυκλοφορούν σε σκούρο μπλε χρώμα. Τέλος, ανοίγοντας τη συσκευασία «ξετυλίγεται» και η φιλοσοφία της NIVEA, η οποία είναι τυπωμένη στο εσωτερικό της, αναδεικνύοντας την επιστήμη και την έρευνα πίσω από τη δημιουργία των προϊόντων.


Πολλά like για το ανανεωμένο στυλ της Nivea- εξάλου, για το περιεχόμενο οι beauty addicts έχουν αποδείξει την αγάπη τους εδώ και πολλά πολλά χρόνια!