Το 1ο L’Oréal School Festival είναι γεγονός!

Βιβή Αγγελάκη
Το 1ο L’Oréal School Festival είναι γεγονός!

Μάθετε πληροφορίες για το event!


H L'Oréal Professional Products είναι ένα brand που εμπιστεύονται στην καθημερινή περιποίησή τους εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Και φυσικά, ένα τέτοιο brand δεν γίνεται να μην πρωτοτυπήσει και διοργανώνει για πρώτη φορά, την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014, ένα φεστιβάλ, το 1ο L'Oréal School Festival, με σκοπό τη στήριξη όλων των σπουδαστών σχολών κομμωτικής τέχνης, αισθητικής, μακιγιάζ και περιποίησης άκρων, απ' όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια του L'Oréal School Festival, που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της L'Oréal Hellas (Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 39Α) στη Νέα Ιωνία, οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές επαγγελματικά προϊόντα ποιότητας για την πρακτική τους εξάσκηση.

INVITATION


Με αυτή την κίνησή, το μεγάλο brand στηρίζει έμπρακτα τους σπουδαστές που αποτελούν το μέλλον των επαγγελμάτων ομορφιάς. «Επιθυμούμε να αγγίξουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό σπουδαστών για να μας γνωρίσουν αφενός, αλλά και για να τους γνωρίσουμε κι εμείς.» αναφέρουν χαρακτηριστικά.


Η είσοδος και οι αγορές επιτρέπονται μόνο με προσωπική πρόσκληση και είναι απαραίτητο να επιδεικνύεται μαζί με τη φοιτητική ταυτότητα.