Ποιο μυστικό κρύβεται πίσω από το εκπληκτικό χτένισμα της Cara;

Βιβή Αγγελάκη
Ποιο μυστικό κρύβεται πίσω από το εκπληκτικό χτένισμα της Cara;

Για όλες τις fans του απλού αλλά εντυπωσιακού χτενίσματος!


Μπορεί η απουσία της Cara Delevingne να έγινε αισθητή από το show της Victoria's Secret Angels, όμως το πανέμορφο super model έκανε μια δυναμική και προκλητική για πολλούς, εμφάνιση στα British Fashion Awards στο Λονδίνο. Μάλιστα, κέρδισε το βραβείο «Model of the Year», μια διάκριση που για πολλούς ήταν αναμενόμενη, καθώς και γι αυτή τη χρονιά, υπήρξε η μούσα πολλών αγαπημένων οίκων ενώ παράλληλα συμμετείχε σε αμέτρητες επιδείξεις μόδας και καμπάνιες.

Στη συγκεκριμένη εμφάνισή της, λοιπόν, η Cara προτίμησε να φορέσει ένα κομψό μακρύ φόρεμα με ένα έντονο σκίσιμο στο πλάι ενώ το make up της -όπως πάντα άλλωστε- κινήθηκε σε γήινους τόνους, δίνοντας μια χαρακτηριστική λάμψη σε αρκετά σημεία του προσώπου της. Όσο για τα μαλλιά της, το 22χρονο μοντέλο που είναι fan των απλών και εντυπωσιακών χτενισμάτων, επέλεξε ένα one side χτένισμα, φέρνοντας τα μαλλιά της από τη μια πλευρά. Πάντα διαχρονικό το συγκεκριμένο χτένισμα προσδίδει ένα κλασσικό και σοφιστικέ αέρα στο όλο look της.

23A421EE00000578-0-image-1 1417462420614

Τι ήταν όμως αυτό που κράτησε τα μαλλιά της σταθερά, διατηρώντας το χτένισμα ως το τέλος της βραδιάς;

Η Cara ξεκινώντας, λοιπόν, λίγο πιο κάτω από το ύψος του αυτιού στερέωσε τα μαλλιά της έως το ύψος του αυχένα, βάζοντας αρκετά τσιμπιδάκια στο πλάι. Μάλιστα, προτίμησε να είναι στο χρώμα των μαλλιών της, κάνοντας τα να φαίνονται ακόμη πιο διακριτικά.

cara-delevingne-side-hairpins-hair-w540


Την επόμενη φορά που θα θέλετε κι εσείς να κάνετε κάτι απλό, γρήγορο αλλά και εντυπωσιακό, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το μυστικό του πανέμορφου μοντέλου για ένα one side χτένισμα, χωρίς να χρειάζεται να εφαρμόσετε στα μαλλιά σας ούτε ένα προϊόν styling!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πρώτες ποια νέα σειρά περιποίησης μαλλιών υπογράφει η Claudia Schiffer!

Ποια beauty trends οι άνδρες μισούν ενώ οι γυναίκες λατρεύουν;