Το μυστικό των stylish κοριτσιών για τέλεια μαλλιά στο πάρτι!

Βιβή Αγγελάκη
Το μυστικό των stylish κοριτσιών για τέλεια μαλλιά στο πάρτι!

Από το show του αγαπημένου οίκου Chanel.

Ο οίκος Chanel ξέρει καλά να ταξιδεύει το κοινό του, επιλέγοντας το ιδανικό μέρος για την παρουσίαση κάθε νέας συλλογής του. Το Pre - Autumn/Winter 2015-16 του διάσημου οίκου πραγματοποιήθηκε στο κάστρο Leopoldskron της Αυστρίας, μόλις προχθές και μάγεψε τόσο το τυχερό κοινό που το παρακολούθησε, όσο και όλους εμάς που το απολαύσαμε μέσα από τις φωτογραφίες . Η Cara Delevingne και Kendall Jenner έκαναν τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν, κλέβοντας τις εντυπώσεις .

Όμως, μιας και έρχονται γιορτές, το μοναδικό αυτό show, εμπνέει για να ακολουθήσουμε κι εμείς ένα μοναδικό trend που ακολούθησαν όλα τα stylish κορίτσια για τέλεια μαλλιά στο πάρτι! Ο Sam McKnight δημιούργησε, λοιπόν, ένα μοναδικό hair-look, πιάνοντας τα μαλλιά των μοντέλων μισά-μισά και στερεώνοντάς τα με εντυπωσιακά αξεσουάρ του οίκου, όπως εκκεντρικές, μεγάλες καρφίτσες ή κοκαλάκια με μεγάλες μαύρες κορδέλες, ή και τα δύο μαζί, όπως φαίνονται στις φωτογραφίες.

download

«Εμπνεύστηκα αυτό το hairlook από το στυλ της πριγκίπισσας της Αυστρίας, Sissi, το δέκατο ένατο αιώνα αλλά και από το στυλ της Bardot από τη δεκαετία του '70 , στον 21ο αιώνα» δήλωσε ο McKnight, που με αυτή την πρότασή του, μας καλεί όλες να δοκιμάσουμε ένα απλό χτένισμα, που θα απογειώνεται με τα αξεσουάρ που θα χρησιμοποιήσουμε στα μαλλιά μας!

download 1


Κάτι απλό, εύκολο, γρήγορο που θα απογειώσει το look σας με μια κίνηση!

Διαβάστε ακόμη:

Αν σας αρέσουν τα νύχια της Beyoncé... τώρα μπορείτε να τα αποκτήσετε!

Ποιο μυστικό κρύβεται πίσω από το εκπληκτικό χτένισμα της Cara;