Extatic: Το νέο, haute άρωμα του οίκου Balmain!

Extatic: Το νέο, haute άρωμα του οίκου Balmain!

Τολμηρό και γοητευτικό, είναι η απόλυτη αντανάκλαση του στυλ Balmain!  

Σοφιστικέ με ένα ροκ άγγιγμα, εκρηκτικό, συναρπαστικό, ιδιαίτερο, σχεδόν ακραίο: με μία λέξη, Extatic.

Το νέο άρωμα του οίκου Balmain, με την υπογραφή της "μύτης" Emilie Coppermann, είναι η οσφρητική μεταφορά της γυναίκας Balmain, που γίνεται πόλος έλξης με την προσωπικότητα και το στυλ της.


Το Extatic ανοίγει με μια λαμπερή αρμονία από τριαντάφυλλο, αχλάδι Nashi και osmanthus. Στη συνέχεια, τα αισθησιακά σοκολατένια αρώματα, της ροζ ορχιδέας και του άγριου κρίνου συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα μαγευτικό πυρήνα αφήνοντας ένα ίχνος με την αδιαμφισβήτητα αισθησιακή μυρωδιά του νυχτερινού γιασεμιού. Το απόλυτα εκλεπτυσμένο άρωμα του σανταλόξυλου και οι ξυλώδεις νότες του κασμίρ είναι τυλιγμένες με τη βελούδινη υφή του δέρματος Barenia, αναγνωρίζοντας το υλικό ναυαρχίδα της ντουλάπας Balmain... για την απόλυτη κομψότητα.

Μαύρο και χρυσό είναι ο ενδυματολογικός κώδικας αυτού του μπουκαλιού που δημιουργήθηκε υπό τις οδηγίες του Olivier Rousteing. Όπως και οι συλλογές από τον οίκο Balmain, αυτό το νέο μπουκάλι είναι διαχρονικά κομψό, με μία αίσθηση τολμηρότητας.

Μέσα από το γυαλί, στην καρδιά του χρυσού υγρού, το περίγραμμα του ολόμαυρου στιλέτου φαίνεται να παίρνει μορφή... Χαραγμένο με το όνομα του οίκου, το καπάκι είναι λαξευμένο με ραβδώσεις που θυμίζει τόσο κοσμήματα όσο και μεταξένια κουρτίνα.
Η αλυσίδα, όπως αυτή στο αυθεντικό σακάκι Balmain, αναπαράγεται όχι μόνο από ένα λαμπερό αντικείμενο, αλλά από τη χαλάρωση μαζί με μια εκπληκτική αίσθηση... Χρυσό μπροστά, μαύρο στα πλαϊνά, το κουτί παίζει με το φως και τη σκιά, όπως ένα ύφασμα υψηλής ραπτικής και υπενθυμίζει τις σιλουέτες Balmain με φωτοσκιάσεις. Ως τελική πινελιά, το μαύρο ορθογώνιο πλαίσιο του ονόματος του αρώματος είναι εμπνευσμένο από τις μεταξένιες ετικέτες της μάρκας.


Πίσω από το φακό του φωτογράφου Karim Sadli, η γυναίκα Balmain ενσαρκώνεται από ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο της μόδας: την Άννα Selezneva. Καθώς είναι μία από τις αγαπημένες μούσες του Olivier Rousteing, εμφανίζεται σε κάθε επίδειξη μόδας του οίκου, κάθε σεζόν.
«Δεν είναι μόνο η ομορφιά της Άννας που την κάνει την ιδανική μούσα για το Extatic,» επισημαίνει ο σχεδιαστής. «Είναι και ο απίστευτος αισθησιασμός της. Ξέρει πώς να επωφελείται από τον ερωτισμό της, χωρίς να χάσει κανένα κομμάτι της κομψότητάς της ».