Sienna Miller: Ποια διάσημη ηθοποιός αντιγράφει ευλαβικά το look της;

Βιβή Αγγελάκη
Sienna Miller: Ποια διάσημη ηθοποιός αντιγράφει ευλαβικά το look της;

Δείτε την απίστευτη ομοιότητά τους!


Όχι... δεν κάνετε λάθος, δε βλέπετε διπλά! Η αγαπημένη ηθοποιός, Sienna Miller, θα ορκιζόμασταν πως εκτός από την αδερφή τη Savannah Miller, έχει μια ακόμη μεγαλύτερη αδερφή, την Ισπανίδα ηθοποιό και μοντέλο Elsa Pataky! Βέβαια, μπροστά σε μια τέτοια ομοιότητα πολλοί είναι αυτοί που σπεύδουν να μιλήσουν για ολοφάνερη αντιγραφή στυλ ...και δεν έχουν άδικο!

Για τη Sienna, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις... είναι από τις γυναίκες που σε κάθε τους εμφάνιση εντυπωσιάζουν με το ανεπιτήδευτο στυλ τους. Τολμά να πειραματίζεται με το look της ακολουθώντας τις πιο hot τάσεις της μόδας, προσαρμόζοντάς όμως, κάθε νέα αλλαγή στο προσωπικό της ύφος . Έτσι, στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της στα British Fashion Awards (βρετανικά βραβεία μόδας), την είδαμε με ένα ασύμμετρο κοντό καρέ με έντονο κυματισμό που μαγνήτισε τα βλέμματα όλων των παρευρισκόμενων. Πάντα απλή, χωρίς ιδιαίτερες φλυαρίες στο beauty look της και με αψεγάδιαστη επιδερμίδα, αποπνέει ένα sexy αέρα, κάνοντας κάθε γυναίκα να θέλει να της μοιάσει!

Βέβαια, το μοιάζω εμφανισιακά από το αντιγράφω πιστά ... απέχει χιλιόμετρα μακριά! Η διάσημη Ισπανίδα ηθοποιός και μοντέλο Elsa Pataky, που έχει συμμετάσχει σε πάνω από 20 ταινίες και αρκετές τηλεοπτικές σειρές, θα λέγαμε ότι μάλλον αντιγράφει ευλαβικά κάθε εμφάνιση της Χολιγουντιανής σταρ. Ξεκινώντας από τα μαλλιά και με μικρές αλλαγές στο make up look (όπως θα διαπιστώσετε και μόνες σας από τις φωτογραφίες στη gallery) οι δύο stars μοιάζουν σα δύο σταγόνες νερό! Και φυσικά, δε θέλουμε να πιστέψουμε πως μπορεί να υπάρχει υπόνοια κόντρας ανάμεσα στις δύο ταλαντούχες ηθοποιούς!

Εσείς τι λέτε; Ποιο look σας εντυπωσίασε περισσότερο; Sienna Miller ή Elsa Pataky;

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery!

Διαβάστε ακόμη:

Εκμεταλλεύεται κάθε λεπτό της ημέρας για τέλεια επιδερμίδα! Δείτε τι κάνει αυτή σταρ!

Τα beauty μυστικά των 5 πιο hot αγγέλων της Victoria's Secret!