Τα τοπ 5 beauty looks της εβδομάδας!

Βιβή Αγγελάκη
Τα τοπ 5 beauty looks της εβδομάδας!

Οι καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας που πέρασε!


Η εβδομάδα τελείωσε και οι διάσημες κυρίες του Holywood έκαναν τις λαμπερές εμφανίσεις τους σε διάφορες κοσμικές εκδηλώσεις. Ειδικά για το σημερινό post, αποφασίσαμε να μαζέψουμε τις 5 καλύτερες βραδινές εμφανίσεις των celebrities με... πλεκτή κοτσίδα! Ναι καλά διαβάσατε, σε διάφορα στυλ και με διαφορετική δυσκολία το καθένα (γαλλική πλεκτή κοτσίδα στο πλάι, μικρότερα κοτσιδάκια δεξιά και αριστερά του κεφαλιού)οι αγαπημένες stars τις προτιμούν, αποδεικνύοντας περίτρανα σε όλες εμάς τις κοινές θνητές ότι μπορούμε να συνδυάσουμε τις glamorous βραδινές εμφανίσεις μας με τις αγαπημένες γαλλικές πλεκτές κοτσίδες στα μαλλιά μας.


Δείτε, λοιπόν, τι επέλεξαν οι αγαπημένες μας σταρς και υιοθετήστε όποιο beauty look σας αρέσει και σας πηγαίνει φυσικά!

1. Lily Aldridge


H Lily σίγουρα είναι από τα πιο όμορφα μοντέλα των catwalks. Αν και μητέρα ενός παιδιού, το σώμα της είναι πιο όμορφο και γυμνασμένο από ποτέ. Μάλιστα η ίδια είχε αποκαλύψει πως τα μαθήματα μπαλέτου της έχουν βοηθήσει πολύ να διατηρείται σε φόρμα. Το πανέμορφο αγγελάκι του Fashion Show της Victoria's Secret επέλεξε για αυτή τη βραδινή εμφάνιση μια χαμηλή και αρκετά σφικτή γαλλική πλεξούδα στο πλάι, χωρίς χωρίστρα στη μέση. Τα μαλλιά της τραβηγμένα πίσω αναδείκνυαν τα όμορφα χαρακτηριστικά της και τα καλοσχηματισμένα φρύδια της. Το make up της κινήθηκε σε γήινους τόνους, ενώ έδωσε έμφαση στα μάτια της, τονίζοντας με mascara τις πάνω βλεφαρίδες της. Το tip της: φώτισε την εσωτερική κόγχη του ματιού της και την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων της με μια ανοιχτόχρωμη σκιά και μολύβι αντίστοιχα.

hbz-beauty-secret-lily-aldridge-305582-sm

2. Poppy Delevingne

Η αδερφή της Cara, αποδεικνύει πως με μια κίνηση μπορείτε να μεταμορφώσετε την απλή και συνηθισμένη γαλλική κοτσιδούλα σας στο πιο γιορτινό, χριστουγεννιάτικο χτένισμα! Το μυστικό κρύβεται στη λεπτή μαύρη κορδελίτσα που η Poppy επέλεξε για να δέσει την κοτσίδα της, δημιουργώντας ένα μικρό, διακριτικό μαύρο φιογκάκι στο πλάι. Φυσικά, μια τέτοια επιλογή, δεν είναι τυχαία, καθώς πριν λίγες μέρες γράφαμε από αυτή εδώ τη στήλη για το μυστικό των stylish κοριτσιών από το Pre - Autumn/Winter 2015-16 show του αγαπημένου οίκου Chanel. Ο Sam McKnight που επιμελήθηκε το hairlook των μοντέλων εμπνεύστηκε από το στυλ της πριγκίπισσας της Αυστρίας, Sissi και το στυλ της Bardot και χρησιμοποίησε εντυπωσιακά αξεσουάρ του οίκου στα μαλλιά, όπως εκκεντρικές, μεγάλες καρφίτσες ή κοκαλάκια με μεγάλες μαύρες κορδέλες, ή και τα δύο μαζί. Κάτι απλό, εύκολο, γρήγορο που θα απογειώσει το look σας με μια κίνηση!

Poppy-Delevingne2 glamour 5dec14 getty b 592x888


3. Jamie King

Το μοντέλο και ηθοποιός πάντα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Αυτή την εβδομάδα παρευρέθηκε στα εγκαίνια της νέας boutique του αγαπημένου οίκου Valentino, στη Νέα Υόρκη. Πραγματικά τα βλέμματα όλων, μαγνήτισε εκτός από το πανέμορφο Valentino φόρεμά της το εντυπωσιακό χτένισμά της, με τις μικρές κοτσίδουλες που ξεκινούσαν από μπροστά και κατέληγαν σε κότσο πίσω, δίνοντας ένα νεανικό και δροσερό αέρα στο όλο beauty look της. Φυσικά, αν θέλετε να δημιουργήσετε και εσείς κάτι αντίστοιχο από το σπίτι, δεν έχετε παρά να εξοπλιστείτε με υπομονή και να ακολουθήσετε τα σωστά βήματα ή να τρέξετε στο κοντινότερο κομμωτήριο για να το δοκιμάσετε. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ανταμείψει!

PicMonkey Collage yjsdg


4. Laura Bailey

Η 33χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός όπως και η Jamie, προτίμησε για αυτή την εμφάνισή της, στην πρεμιέρα του The Theory of Everything premiere, στο Λονδίνο, ένα πραγματικά εντυπωσιακό φόρεμα Valentino. Η Laura επέλεξε να τονίσει τα μάτια της περνώντας μαύρο μολύβι περιμετρικά, φέρνοντάς τα στο επίκεντρο. Στα μάγουλα και τα χείλη της προτίμησε τις αποχρώσεις του ροζ, δίνοντας μια λαμπερή φυσική όψη στην επιδερμίδα της! Όσο για τα μαλλιά της, επέλεξε δύο πλεκτές γαλλικές κοτσίδες, λιγότερο περίπλοκες από της Jamie , δεξιά και αριστερά του κεφαλιού της, που χάριζαν έναν ρομαντικό αέρα στο όλο beauty look της.

hfgjysd


5. Cameron Diaz

Η 41 ετών αγαπημένη ηθοποιός έκανε την εμφάνισή της, στην παγκόσμια πρεμιέρα του «Annie» στη Νέα Υόρκη με ένα πραγματικά νεανικό look. Η Cameron, πιο ευδιάθετη από ποτέ, προτίμησε να δώσει έναν παιχνιδιάρικο αέρα στην ενμφάνισή της και έπιασε τα μαλλιά της σε μια γαλλική κοτσίδα στο πλάι. Το μυστικό της; Άφησε τα μαλλιά της χαλαρά στη βάση τους σε αντίθεση με την πλεκτή κοτσίδα που ήταν αρκετή σφικτή για ένα πιο σταθερό αποτέλεσμα.

PicMonkey Collagefdhdh

Εσείς τι λέτε; Ποιο look σας άρεσε;