Όνειρο ζω!

Όνειρο ζω!

Τώρα μπορείς να αποκτήσεις + 38% πιο πυκνά μαλλιά με τη νέα σειρά- θαύμα Garnier Fructis Πυκνά και Δυνατά!

Άγγιξε τα μαλλιά σου. Κοίταξέ τα στον καθρέφτη. Είναι όσο πυκνά και δυνατά θα ήθελες; Αν απάντησες όχι (το ίδιο απάντησα και εγώ), πάω στοίχημα πως ήδη θα έχεις δοκιμάσει τις λύσεις που λέγονται κρεπάρισμα και εξτέ - και τις έχεις εγκαταλείψει γιατί τελικά το αποτέλεσμα που δίνουν έχει το «αντίτιμό» του.


'ΟΜΩΣ: από σήμερα τα δεδομένα αλλάζουν και ο τρόπος να αποκτήσεις πιο πυκνά και δυνατά μαλλιά είναι τόσο απλός όσο η καθημερινή φροντίδα τους! Η Garnier υπογράφει το νέο Fructis Πυκνά και Δυνατά, την 1η σειρά περιποίησης για τα μαλλιά με Fibra-Cyclane και Εκχυλίσματα Ροδιού, μια σειρά που δημιουργεί όμορφα, πλούσια μαλλιά που θέλεις να δεις, να αισθανθείς, να αγγίξεις!

Πάμε στην άγνωστη λέξη Fibra-Cyclane: είναι ένα πατενταρισμένο μόριο της Garnier που εισχωρεί στην τρίχα και την κάνει πιο πλούσια στο εσωτερικό της, μεταμορφώνοντας τα μαλλιά μέρα με την ημέρα! Μαζί του «δουλεύει» και το ρόδι, που χάρη στην αντιοξειδωτική του δράση, προστατεύει την τρίχα από τις εξωτερικές επιθέσεις ενώ παράλληλα την κάνει μεταξένια και λαμπερή.

garnier products 22 12

Η σειρά Garnier Fructis Πυκνά και Μεταξένια, έχει όλα όσα χρειάζεσαι για την φροντίδα των μαλλιών σου: Σαμπουάν και Κρέμα Μαλλιών που δεν βαραίνει καθόλου την τρίχα, Μάσκα Βαθιάς Θρέψης για εύπλαστα, ανάλαφρα μαλλιά, Ορό για τις Άκρες που είναι ειδικά μελετημένος για τις λεπτές και αδύναμες άκρες, Σπρέυ και Αφρό για Πλούσια Μαλλιά που θα γίνουν τα 2 must προϊόντα για το styling των μαλλιών σου!