Πριν μπει το 2015 βγάζει την πιο sexy φωτογραφία με το νέο της mani. Δείτε τη!

Βιβή Αγγελάκη
Πριν μπει το 2015 βγάζει την πιο sexy φωτογραφία με το νέο της mani. Δείτε τη!

Δεν θα πιστεύετε ποια σταρ!

 

Η αλήθεια είναι ότι είχε κάμποσο καιρό για να προκαλέσει και φυσικά να ξαναχτυπήσει στα μουσικά δρώμενα! Μόλις προχθές, ανέβασε στο iTunes, χωρίς να έχει προετοιμάσει τους fans της ανά τον κόσμο, 6 καινούργια τραγούδια, από το νέο της άλμπουμ «Rebel Heart» που υπολογίζεται να κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου 2015!

Ο λόγος για τη Madonna, που ξεκίνησε την «εκστρατεία ενημέρωσης – διαφήμισης» του νέου της άλμπουμ νωρίς αυτό το χρόνο, με την καμπάνια «Unapologetic Bitch campaign» και το χαρακτηριστικό hastag « #madonnagate leak of 13 unfinished demos» μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram!

Παρά τα 56 χρόνια, λοιπόν, και τις άσχημες κριτικές που κατά καιρούς δέχεται, η βασίλισσα της pop, φαίνεται να υποστηρίζει με κάθε τρόπο τη νέα της δουλειά ακόμη και με το εκκεντρικό mani της! Εξάλλου, σύμφωνα με το Billboard, αυτό είναι το πιο φιλόδοξο project της Madonna, εδώ και μια δεκαετία!

mad

Φορώντας σε όλα της τα δάκτυλα χρυσά δαχτυλίδια, στολισμένα με πολύτιμους λίθους και τα πιο sexy δαντελένια εσώρουχά της, η αγαπημένη star πολλών προκαλεί με τη σούπερ hot εμφάνισή της σχολιάζοντας τη φωτογραφία «Diamonds are an #unapologeticb***hes best friend #rebelheart».

mad4

Φυσικά, το mani της δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από όλο αυτό. Η ίδια επέλεξε ένα γαλλικό μανικιούρ με μια μαύρη- αντί άσπρη- χαρακτηριστική γραμμή, που αναδείκνυε το αμυγδαλωτό σχήμα τους!

mad3

Παράλληλα, πρόσθεσε ένα διακριτικό strass στο τελείωμα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας «Today I'm a Cosmo Girl Living for Love #rebelheart». Χαρακτηριστικά είναι και τα σχέδια που έκανε σε δύο δάχτυλά της.

Εσείς τι λέτε; Σας αρέσει;

Διαβάστε ακόμη:

5 μαθήματα ομορφιάς που μάθαμε φέτος από την Kate Middleton!

Την «τσακώσαμε» στο αεροδρόμιο με το νέο της hairlook!