Τα τοπ 10 beauty looks του 2014!

Βιβή Αγγελάκη
Τα τοπ 10 beauty looks του 2014!

Οι καλύτερες εμφανίσεις της χρονιάς που φεύγει!


Η καινούργια χρονιά πλησιάζει και για όσες δεν το έχετε καταλάβει ακόμη... αυτή είναι η τελευταία Παρασκευή του 2014! Κάτι τέτοιες μέρες, λοιπόν, είναι που γίνονται οι απολογισμοί της χρονιάς, σκοπός των οποίων είναι να μας θυμίσουν τις πιο όμορφες στιγμές και φυσικά τα λάθη, τα οποία την επόμενη χρονιά πρέπει να διορθώσουμε!

Πιστοί στο ραντεβού μας και αυτή τη φορά (Παρασκευή σήμερα να μη ξεχνιόμαστε) και όπως συνηθίζουμε εδώ και μερικούς μήνες, συγκεντρώσαμε τις πιο λαμπερές εμφανίσεις των διάσημων κυριών του Hoolywood, όχι μόνο για την εβδομάδα που πέρασε, αλλά για ολόκληρη τη χρονιά που σιγά σιγά μας αποχαιρετά!

Και επειδή οι τοπ 5 εμφανίσεις ήταν λίγες για να συμπεριλάβουν όλες τις λαμπερές παρουσίες του 2014- καθώς δεν ξέραμε ποια πανέμορφη κυρία να αφήσουμε εκτός λίστας- μαζέψαμε (και πάλι με δυσκολία) τις καλύτερες 10 εμφανίσεις, που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον αυτή τη χρονιά!

Με τις ιδιαίτερες επιλογές στο beauty look τους, κατάφεραν να ξεχωρίσουν , να εντυπωσιάσουν και φυσικά να μείνουν αξέχαστες στη μνήμη μας, κάνοντας πολλές από εμάς να τις ζηλεύουμε θανάσιμα!

Πάμε, λοιπόν, να δούμε στις φωτογραφίες στη gallery, τι επέλεξαν οι αγαπημένες μας stars, τι τις έκανε να ξεχωρίσουν και να μας χαρίσουν τις καλύτερες beauty moments για το 2014! Βέβαια, προλαβαίνετε να υιοθετήστε όποιο beauty look σας αρέσει και φυσικά σας πηγαίνει για το αποψινό party!


Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery!