Πάνε τα μακριά χαλαρά waves. Wow! Tο νέο της κούρεμα, την κάνει ακόμη πιο sexy!

Βιβή Αγγελάκη
Πάνε τα μακριά χαλαρά waves. Wow! Tο νέο της κούρεμα, την κάνει ακόμη πιο sexy!

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή της τελευταία μέρα πριν το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!


Είναι σίγουρα από τα πιο εντυπωσιακά supermodels, που πραγματικά δύσκολα σε όσες φωτογραφίες από δημόσιες εμφανίσεις κι αν ψάξαμε ψεγάδι δε βρήκαμε! Τι να πούμε για την πανέμορφη Rosie Huntington-Whiteley, η οποία έκανε κάθε γυναίκα αυτό το χειμώνα να θέλει να δημιουργήσει στα μαλλιά της ένα ανεπιτήδευτο χτένισμα με λαμπερά, χαλαρά waves!

Η Rosie, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της! Μετά τη φίλη μου την Κλέλια, αλλά και χιλιάδες άλλες διάσημες και μη κυρίες που αποφάσισαν να αλλάξουν hairlook, ακολουθώντας ο,τι τελευταίο προστάζει η μόδα για αυτή τη σεζόν, το εκρηκτικό top-model, έκοψε τα μαλλιά της μακρύ καρέ ελαφρώς ασύμμετρο (για extra φυσικό όγκο) που έφτανε μέχρι τους ώμους!

Και φυσικά, αν νομίζετε πως κάτι τέτοιο δεν θα της πήγαινε καθόλου ή θα την έκανε να δείχνει λιγότερο sexy... κάνετε λάθος! Από τη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με τον κομμωτή της George Northwood , θα καταλάβετε τι εννοώ...Μάλιστα, η ίδια σχολίασε πως είναι έτοιμη πλέον να υποδεχτεί το 2015 με μια νέα-φρέσκια αλλαγή, ενώ ευχαρίστησε τους κομμωτές της, George και Sally Northwood.

Beaut-Secret-Rosie-Huntington-Whiteley-Promo-sm

Η αλήθεια είναι πως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη Rosie με τόσο κοντό hairlook, καθώς όλα αυτά τα χρόνια τα χαλαρά waves, ήταν πραγματικά το beauty χαρακτηριστικό της!

Αν δεν είναι αυτή η αλλαγή έμπνευση για την επόμενη επίσκεψή σας στο κομμωτήριο, τότε τι είναι;