Θέλετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας; Αυτό είναι το "It" κούρεμα της χρονιάς!

Βιβή Αγγελάκη
Θέλετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας; Αυτό είναι το "It" κούρεμα της χρονιάς!

5 λόγοι για να πείτε το μεγάλο ΝΑΙ στο Wavy Bob- καρέ με ελαφρύ κυματισμό- μέσα στο 2015!

Μετά το bob, δηλαδή το καρέ, το wavy bob- το καρέ με ελαφρύ φυσικό κυματισμό- ήρθε για να μείνει και να γίνει το "It" κούρεμα του 2015! Ιδανικό για κάθε στυλ ,από rock έως πιο ρομαντικό, δίνει ένα chic, θηλυκό αέρα σε κάθε εμφάνιση, συνδυάζοντας τις πιο hot τάσεις της σεζόν για τα μαλλιά, το καρέ, με τα χαλαρά waves! Απομυθοποιώντας ότι μόνο τα μακριά μαλλιά κάνουν μια γυναίκα sexy...σας έχουμε τους 5 βασικούς λόγους που θα σας κάνουν να πείτε το μεγάλο ΝΑΙ στο wavy bob το 2015!

1) Μια νέα χρονιά- μια νέα αλλαγή

Το 2015 έχει μπει εδώ και μερικές και πολλές από εσάς ψάχνετε για τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σας. Το wavy bob θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση καθώς προσφέρει ένα ενδιάμεσο μήκος μεταξύ των μακριών μαλλιών σας και του πιο κοντού, a la garcon στυλ.

2) Ταιριάζει με όλους τους τύπους μαλλιών

Είτε τα μαλλιά σας είναι εκ του φυσικού τους κυματιστά ή ίσια, το wavy bob θα σας κολακεύσει! Και φυσικά, δεν θα αφήνουμε εκτός όσες έχετε σγουρά μαλλιά. Με ένα κομψό χτένισμα ή πιάσιμο στο πλάι, μπορείτε πολύ εύκολα να μετατρέψετε το συνηθισμένο χτένισμά σας σε κάτι το πιο ιδιαίτερο, ιδανικό για κάθε περίσταση!

e5d3d1a6e2d83d4db90476efd94852c1

3) Δεν χρειάζεται να αφιερώνετε πολύ ώρα καθημερινά στο styling

Ναι είναι βασικό και όλες οι γυναίκες το σκεφτόμαστε προτού αποφασίσουμε το νέο μας κούρεμα. Τι πιο βολικό, λοιπόν, από ένα κούρεμα που δεν απαιτεί πολύ ώρα στο styling του καθώς το μυστικό του, που ξεφεύγει από τους αυστηρούς στυλιζαρισμένους κανόνες, κρύβεται στο επιτηδευμένο- ανεπιτήδευτο χαρακτήρα του. Το Undone look με τα ελαφριά χαλαρά waves, είναι εξάλλου, από τις πιο hot τάσεις γι αυτή τη σεζόν.

4) Κρατά τα μαλλιά λαμπερά και υγιή

Για να δημιουργήσετε το καρέ με ελαφρύ κυματισμό, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε με τις ώρες το πιστολάκι ή το σίδερο στα μαλλιά σας-κάτι που έχετε βαρεθεί όσες έχετε μακριά μαλλιά. Μπορείτε από το βράδυ να τα πιάσετε μικρές πλεκτές κοτσιδούλες και το πρωί θα έχετε το ιδανικό- κυματιστό αποτέλεσμα! Η όλο και λιγότερη χρήση προϊόντων hairstyling και της θερμότητας μεταφράζεται σε λιγότερη φθορά για τα μαλλιά. Έτσι, τα μαλλιά σας μπορούν να διατηρηθούν λαμπερά και υγιή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

5) Προσδίδει φυσικό extra όγκο στα μαλλιά

Είτε επιλέξετε ένα ίσιο καρέ είτε ένα ασύμμετρο, τα χαλαρά waves, σε αντίθεση με τα μακριά ίσια μαλλιά ή το κοντό- αντρικό hairlook, προδίδουν ένα φυσικό, extra όγκο στα μαλλιά σας. Επιπλέον, ανάλογα με το styling, μπορείτε να δώσετε μια φυσική κίνηση στα μαλλιά σας.

Τι λέτε; Εγώ ήδη έκλεισα ραντεβού στο κομμωτήριο, εσείς;

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery!

Διαβάστε ακόμη:

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ σε σπάνιες φωτογραφίες με την κορούλα της και την οικογένειά της!

Best of 2014:Οι διάσημοι που έκαναν τις πιο συγκλονιστικές αλλαγές στα μαλλιά τους το 2014