Πιο ξανθιά από ποτέ, αποκαλύπτει γιατί κρατά τα μαλλιά της κοντά!

Βιβή Αγγελάκη
Πιο ξανθιά από ποτέ, αποκαλύπτει γιατί κρατά τα μαλλιά της κοντά!

Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε!

Πάει πολύς καιρός από τότε που η Miley Cyrus αποχωρίστηκε τα σκούρα καστανά μαλλιά της και υιοθέτησε ένα πιο ξανθό hairlook. Η εκκεντρική Miley- που δεν έχει καμία σχέση με την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά Hannah Montana του Disney Channel- αυτή τη φορά το παράκανε!

Ναι δεν είπαμε, αγαπάει τα ξανθά μαλλιά της αλλά το νέο της χρώμα είναι κακόγουστο! Την εβδομάδα αυτή , λοιπόν, επισκεπτόμενη το κομμωτήριό της, μας αποκάλυψε το νέο χρώμα της κόμης της, ανεβάζοντας μια selfie φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Untitled


Η pop star με τους εκατομμύρια fans παγκοσμίως δοκίμασε ίσως το πιο «φωτεινό» χρώμα στα μαλλιά της μέχρι σήμερα. Η ίδια αφέθηκε στα χέρια του hair colorist της, Justin Anderson, στο Chris McMillan Salon , ο οποίος επιμελείται την κόμη των Leighton Meester, Lo Bosworth και Kristin Cavallari. Όσο για το χρώμα, φαίνεται ότι το πρώην αστέρι της Disney επέλεξε το πλατίνα- ξανθό κατά την προετοιμασία της, αυτή την περίοδο, για το ετήσιο φεστιβάλ μουσικής Coachella, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο.


Κι αν αναρωτιέστε, ποιος είναι ο λόγος που κρατάει τα μαλλιά της κοντά, η ίδια αποκαλύπτει στο περιοδικό Glamour, στο τεύχος του Φεβρουαρίου 2015, «Κρατάω τα μαλλιά μου κοντά, γιατί νομίζω ότι, ό, τι και να φορέσω, δημιουργούν στυλ» Αλλά, πρόσθεσε, «προσπαθώ να τα μακρύνω λιγάκι . Θέλω το κούρεμα από το The Fifth Element, αλλά λίγο πιο κοντό και θα ήθελα επίσης να βάψω τα μαλλιά μου πορτοκαλί»

Λέτε να τη δούμε σύντομα με αυτό;

fhd997TFE Milla Jovovich 007

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση της Candice Swanepoel σε Marilyn Monroe!

Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε!