Μας μάγεψε το ιδιαίτερο blue smokey eye look τους! Εσάς;

Βιβή Αγγελάκη
Μας μάγεψε το ιδιαίτερο blue smokey eye look τους! Εσάς;

Δείτε ποιες stars το επέλεξαν...

Σίγουρα από τα πιο ιδιαίτερα και συγκλονιστικά κομψά beauty looks της εβδομάδας.Όχι, δεν πρόκειται για κάποια εμφάνιση, που μας ξέφυγε από τα βραβεία της εβδομάδας (Golden Globes Awards 2015 και Critics' Choice Movie Awards) - μεταξύ μας κιόλας δεν είδαμε πολλές ιδιαίτερες εμφανίσεις - αλλά για δύο stars που τόλμησαν και προκάλεσαν όλες εμάς να ξαναφορέσουμε την μπλε σκιά!

Ο λόγος για τις Kristen Stewart και το μοντέλο Lindsay Ellingson, που αυτή την εβδομάδα απλά μάγεψαν με το ιδιαίτερο βλέμμα τους!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Kristen Stewart, εμφανιζόμενη στην πρεμιέρα της ταινίας Still Alice στη Νέα Υόρκη έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν! Η μπλε pop, electric σκιά που φόρεσε στα μάτια της και το κομψό hair look της συνδύαζαν το ροκ στοιχείο με το παλιό retro style. Μάλιστα ο makeup artist , που επιμελήθηκε το beauty look της Kristen, Beau Nelson, δήλωσε:

«Εμπνεύστηκα από τη δεκαετία του 1960 αλλά ήθελα να δώσω και ένα πιο μοντέρνο στοιχείο στο όλο look. Φαντάστηκα ένα κορίτσι της δεκαετίας του '60, με ένα black eye στο οποίο πρόσθεσα μια μεταλλική ιριδίζουσα λάμψη».

kristen-stewart-still-alice-blue-eyeshadow-w724


Το tip για να πετύχετε αυτό το eye look ;

Περάστε τη μπλε electric σκιά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας, όπως έκανε ο Beau στην Kristen! Ο ίδια μάλιστα, αποκάλυψε πως χρησιμοποίησε προϊόντα Chanel και συγκεκριμένα, στην εσωτερική γωνία το μολύβι ματιών Stylo Yeux Waterproof Long- Lasting Eyeliner σε απόχρωση Bleu Metallique πάνω στο μαύρο eyeliner.


Όσο για το δεύτερο eye look, αυτό ανήκει στο πανέμορφο μοντέλο Lindsay Ellingson, που αντικατέστησε το κλασσικό μαύρο χρώμα στο smokey eye look της με το ανοιχτό μπλε.

Untitled


Τι λέτε; Θα το τολμήστε απόψε να φορέσετε μπλε σκιά;