Αυτό θα κάνει τον καλό σας πρωταθλητή του grooming!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό θα κάνει τον καλό σας πρωταθλητή του grooming!

Δωράκι για εκείνον...

Θέλετε να δώσετε άλλον αέρα στο στυλ του προσώπου του καλού σας ; To Femall.gr σας δίνει τη λύση!

Το Gillette Fusion ProGlide Styler, είναι το εργαλείο στυλιζαρίσματος που συνδυάζει 3 σε 1 χαρακτηριστικά για τις τρίχες του προσώπου: περιποιείται ομοιόμορφα, ξυρίζει βαθιά και διαμορφώνει το περίγραμμα με ακρίβεια. Όποιο στυλ προσώπου κι αν έχει, είτε πρόκειται για ένα απλό μουσάκι στην άκρη του πηγουνιού, είτε για λεπτή λωρίδα πηγουνιού είτε για ένα βαθύ ξύρισμα με μυτερές φαβορίτες, θα πετύχει το καλύτερο look, ακόμα και μέσα στο ντους.

Το Gillette Fusion ProGlide Styler είναι αδιάβροχο και εντελώς ασφαλές για χρήση σε υγρό περιβάλλον. H λεπίδα περιποίησης Power Trimmer είναι σχεδιασμένη από την Braun για απόλυτη ευκολία κινήσεων και άνετη, ομοιόμορφη περιποίηση.Οι τρεις εναλλασσόμενες χτένες, προσαρμόζονται στις καμπύλες του προσώπου και κόβουν τα γένια στο ίδιο μήκος. Η εργονομική λαβή εξασφαλίζει γερό κράτημα και έλεγχο από την αρχή έως το τέλος. Ενώ, το μόνο που χρειάζεται για την επαναχρησιμοποίησή του, είναι να ξεπλυθεί η θύρα της λεπίδας κάτω από τρεχούμενο νερό.

gillette 800x600

Η κεφαλή με τις πιο λεπτές λεπίδες Fusion ProGlide Power θα του χαρίσει το βαθύ, εξαιρετικά άνετο ξύρισμα της Gillette. Το καινοτομικό Microcomb οδηγεί τις τρίχες στην λεπίδα για ένα άνετο αποτέλεσμα , ενώ στο πίσω μέρος του ανταλλακτικού υπάρχει η Λεπίδα Ακριβείας για Διαμόρφωση Περιγράμματος για καλοσχηματισμένες γραμμές και μικρές λεπτομέρειες.

Όλα τα εξαρτήματα του Gillette Fusion ProGlide Styler είναι συσκευασμένα σε θήκη, έτσι ώστε να βρίσκονται εύκολα τα εργαλεία διαμόρφωσης του στυλ του.Και για επιπλέον έλεγχο, το Gel Ξυρίσματος Fusion ProGlide Clear της Gilletteθα χαρίσει ένα εξαιρετικά άνετο ξύρισμα.

Θα βρείτε το Gillette Proglide Styler στο Femall.gr σε απίστευτη τιμή και με έκπτωση 55%!

Με ένα κλικ εδώ:

http://www.femall.gr/gillette-proglide-styler.html?utm_source=queen&utm_medium=referral&utm_content=gillette_proglide&utm_campaign=femall_product_day