Κέρδισε βαφές Apivita για 1 ολόκληρο χρόνο!

Κέρδισε βαφές Apivita για 1 ολόκληρο χρόνο!

Μπορείς να σκεφτείς έστω και μια στιγμή της ημέρας που δε θέλεις τα μαλλιά σου να είναι ακαταμάχητα σε λάμψη, ομορφιά, υγεία και απαλότητα; Φυσικά και όχι! Θέλεις, όπως όλες μας, τα μαλλιά σου να κλέβουν την παράσταση κάθε λεπτό, κάθε ώρα, κάθε μέρα. 365 μέρες τον χρόνο!

Πάρε, λοιπόν, μέρος στον Διαγωνισμό Φωτογραφίας της APIVITA «MATCH & SHOOT» και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις 1 ημέρα ολοκληρωμένης περιποίησης στο THE APIVITA EXPERIENCE STORE με λούσιμο, κούρεμα, βαφή, χτένισμα και συμβουλές από τον HAIR EXPERT της APIVITA ή για να κερδίσεις ΒΑΦΕΣ APIVITA για 1 ολόκληρο χρόνο! Εσύ θα διαλέξεις το δώρο λάμψης και ομορφιάς που θέλεις!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κοιτάξεις καλύτερα γύρω σου, είτε βγαίνοντας μια βόλτα στην πόλη είτε παρατηρώντας τους χώρους γύρω σου. Οι αποχρώσεις των μόνιμων φυσικών βαφών nature's hair color υπάρχουν παντού. Χρησιμοποίησε το smartphone και τις δεξιότητές σου - τόσες φωτογραφίες έχεις βγάλει, τόσα φίλτρα έχεις εφαρμόσει - βγάλε φωτογραφία το κουτί ΒΑΦΗΣ APIVITA με την αντίστοιχη απόχρωση που θα βρείς στο περιβάλλον σου, ανέβασέ την στο yourhairtalks.gr ή στο https://www.facebook.com/apivita/app_208195102528120 με hashtag #yourhairtalks και συγκέντρωσε Likes για να μπεις στην κλήρωση για τα μεγάλα δώρα λάμψης και ομορφιάς.

Είναι τόσο εύκολο και διασκεδαστικό που θα θέλεις να ξαναπάρεις μέρος. Και θα μπορες, κάθε εβδομάδα, μέχρι το τέλος του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!

Tip: Μοιράσου με φίλες και φίλους κάθε φωτογραφία σου για να μαζέψεις γρήγορα τα Likes για τον διαγωνισμό.
Bonus: Το MIRROR YOUR COLOR APP. Η εφαρμογή στο yourhairtalks.gr που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις ποιο βασικό χρώμα σου ταιριάζει περισσότερο. Δοκίμασέ το και μοιράσου το νέο χρώμα σου με φίλες για να σου πουν τη γνώμη τους!