Η Estée Lauder και ο Δούκας βραβεύονται από το Άλμα Ζωής!

Η Estée Lauder και ο Δούκας βραβεύονται από το Άλμα Ζωής!

Μια συνεργασία που κρατάει χρόνια και αφορά κάθε γυναίκα!  

Δέκα χρόνια κρατά η συνεργασία της Estée Lauder και του αγαπημένου designer Δούκα Χατζηδούκα με το Άλμα Ζωής- δέκα μοναδικά "ροζ βραχιόλια" στόλισαν τα χέρια όλων των γυναικών με αφορμή την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.


Σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα η Estée Lauder και ο Δούκας βραβεύτηκαν για αυτή τη συνεργασία από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ''Άλμα Ζωής'', κατά τη διάρκεια της κοπής της πίττας του Συλλόγου.


H Πρόεδρος του Συλλόγου, κυρία Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου βράβευσε την Estée Lauder για την σταθερή και διαχρονική υποστήριξή της στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Η κυρία Γαβριηλίδου επεσήμανε ότι «η εταιρία Estee Lauder Hellas μας βοήθησε σημαντικά στη διάδοση του μηνύματος πρόληψης – έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού στην Ελλάδα. Μαζί, καταφέραμε στα 10 αυτά χρόνια συνεργασίας να διαδώσουμε ότι ο καρκίνος μαστού δεν είναι θάνατος αλλά και ζωή! Σας ευχαριστούμε θερμά!»

estee

H Κατερίνα Γκαμηλιάρη, Διευθύντρια της Estée Lauder παραλαμβάνοντας την αναμνηστική πλακέτα εξέφρασε την συγκίνησή της, αλλά και τις ευχαριστίες όλης της ομάδας της Estée Lauder για την βράβευσή αυτή, ενώ ο Δούκας δήλωσε πως ο σχεδιασμός του βραχιολιού κάθε χρόνο είναι πλέον μέρος της ζωής του και τιμή για αυτόν που μπορεί να βοηθάει με την δημιουργική δουλειά του.

Λίγα λόγια για το βραχιόλι:
Από το 1992 η Estée Lauder Companies πρωτοστατεί στην ενημέρωση κατά του Καρκίνου του Μαστού σε ολόκληρο τον κόσμο. Στόχος της είναι η συνεχής ενημέρωση του κοινού για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης.


Το 2005 η Estée Lauder επέκτεινε τις ενέργειές της για την ευαισθητοποίηση του κοινού αναθέτοντας στον γνωστό σχεδιαστή Δούκα το σχεδιασμό μιας αποκλειστικής δημιουργίας. Ο Δούκας, αντλώντας έμπνευση από το σύμβολο της εκστρατείας, τη Ροζ Κορδέλα, δημιούργησε ένα Ροζ Βραχιόλι από δέρμα όπου αναγραφόταν το μήνυμα Pink Ribbon. Η αποδοχή του κόσμου, ήταν εντυπωσιακή και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το βραχιόλι έγινε sold out!


Από το πρώτο βραχιόλι μέχρι σήμερα πέρασαν 10 χρόνια! Η υποστήριξη του κόσμου τα χρόνια αυτά ήταν συγκινητική. Όλο και περισσότερος κόσμος υποστηρίζει την ενέργεια, αγοράζοντας το βραχιόλι. Περισσότεροι από 20 άνθρωποι της τέχνης, της μόδας, της τηλεόρασης και του αθλητισμού έχουν υποστηρίξει αφιλοκερδώς το Ροζ Βραχιόλι της Estée Lauder και του ΔΟΥΚΑ με στόχο να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής.