Dahlia Noir: ένα άρωμα- μύθος του οίκου Givenchy

Βιβή Αγγελάκη
Dahlia Noir: ένα άρωμα- μύθος του οίκου Givenchy

Ανακαλύψτε το!

Κάθε γυναίκα πρέπει να ανακαλύψει το δικό της άρωμα, αυτό που θα την κάνει ξεχωριστή και θα ανταποκρίνεται στην προσωπικότητά της. Ένα άρωμα που σίγουρα σας προκαλεί να το δοκιμάσατε είναι το άρωμα Dahlia Noir, του οίκου Givenchy!

Η Dahlia Noir -Μαύρη Ντάλια είναι ένα λουλούδι που δεν υπάρχει, κι όμως απέκτησε τη δική του ευωδιά χάρη στη φαντασία του αρωματοποιού François Demachy και του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του οίκου Givenchy, Ricardo Tisci.

Οι δυο τους οραματίστηκαν ένα άρωμα που να εκφράζει την πολυτέλεια όπως την προσεγγίζει ο Givenchy, ένα κομψό άρωμα που να κάνει αισθητή την παρουσία του μόνο όταν κάποιος πλησιάσει κοντά του.

givenchy800x600 13287

Ένα άρωμα με ιδιαίτερη προσωπικότητα, που να είναι όμορφο, θηλυκό, αισθησιακό. Και τελικά, αυτό που ονειρεύτηκαν το μεταμόρφωσαν σε ένα εκπληκτικό ελιξίριο, με νότες από ροζ πιπέρι, μανταρίνι, τριαντάφυλλο, ροδάκινο, κέδρο, σανδαλόξυλο, βανίλια και κεχριμπάρι.

Δεν χρειάζεται να κουραστείτε καθόλου προκειμένου να το αποκτήσετε καθώς με ένα κλικ εδώ, από το αγαπημένο online κατάστημα femall.gr , θα έρθει στην πόρτα σας, ειδικά σήμερα με έκπτωση 10%!


Μη το χάσετε!