Οι Ελληνίδες ψήφισαν: δες 2 από τα πιο αγαπημένα beauty προϊόντα της χρονιάς!

Οι Ελληνίδες ψήφισαν: δες 2 από τα πιο αγαπημένα beauty προϊόντα της χρονιάς!

Ε, ναι είναι και δικά μας αγαπημένα!

Στην 7η απονομή των βραβείων "Προϊόν της Χρονιάς 2015", δύο αγαπημένα μας προϊόντα, με... κοινό παρονομαστή, κέρδισαν σημαντικές διακρίσεις - και όποια beauty addict τα έχει δοκιμάσει καταλαβαίνει πως τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι αλλιώς!

Ο λόγος για το αποσμητικό Dove Invisible Dry 100 colors που αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς» στην κατηγορία «Αποσμητικά σώματος» και τα νέα ενυδατικά έλαια σώματος Dove purely pampering που κέρδισαν το βραβείο στην κατηγορία «Προϊόντα περιποίησης σώματος»- απόδειξη ότι το Dove όχι απλά υπόσχεται αλλά είναι "διαφορετικό"!

DOVE INVISIBLE DRY 75901

Το Dove Invisible Dry 100 colors είναι το αποσμητικό που άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην κατηγορία, πραγματοποιώντας την επιθυμία που έχουμε όλες μας: να μπορούμε να φοράμε τα αγαπημένα μας χρωματιστά ρούχα, χωρίς να φοβόμαστε πως επιστρέφοντας στο σπίτι θα κουβαλάνε πάνω τους λευκά σημάδια! Οι ερευνητές του Dove κατάφεραν να βρούμε την φόρμουλα που αποδεδειγμένα δεν αφήνει λευκά σημάδια σε 100 χρώματα (!), διατηρεί την επιδερμίδα απαλή και βαθιά ενυδατωμένη χάρη στο ¼ ενυδατικής κρέμας που περιέχει ενώ εξασφαλίζει 48ώρη αποτελεσματική προστασία!

Dove Body Oils purely pampering 9506d

Όσο για τα νέα ενυδατικά έλαια σώματος Dove Purely Pampering, είναι κυριολεκτικά μεταξένια! Το Φυστίκι & Μανόλια έχει μια εθιστική, gourmet ευωδιά ενώ το Βούτυρο Καριτέ και η Βανίλια χαρίζουν χρυσαφένια λάμψη στην επιδερμίδα, απορροφώνται αμέσως και δίνουν βαθιά ενυδάτωση χωρίς ίχνος λιπαρότητας!