Τα πιο iconic Oscar beauty looks όλων των εποχών!

Βιβή Αγγελάκη
Τα πιο iconic Oscar beauty looks όλων των εποχών!

Μη το χάσετε!

Η μεγάλη ημέρα πλησιάζει! Τα βραβεία Oscar είναι αναμφισβήτητα το γεγονός της χρονιάς και όχι άδικα. Πριν τα φλας των φωτογράφων αρχίσουν να αστράφτουν μανιωδώς για άλλη μια χρονιά τι θα λέγατε να θυμηθούμε τα πιο iconic Oscar beauty looks όλων των εποχών; Τις διάσημες κυρίες που ξεχώρισαν με τις beauty επιλογές τους κάθε φορά; Ξεκινώντας από το 1940 έως και πέρυσι πάμε να δούμε τις λαμπερές παρουσίες στο Red carpet!

1940: H Vivien Leigh στις αρχές της δεκαετίας του '40 έχει ένα τα καλύτερα hairstyle της εποχής! Τα κυματιστά μαλλιά της πλαισίωναν απίστευτα το πρόσωπό της, αναδεικνύοντας τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Εδώ βραβεύθηκε με Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για τον ρόλο της στο «Όσα παίρνει ο άνεμος» (Gone With The Wind)

Vivian-Leigh-40 3346c

1954: Η Audrey Hepburn κέρδισε εκτός από το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για τη συμμετοχή της στην ταινία «Διακοπές στη Ρώμη» (Roman Holiday) και τις καλύτερες κριτικές για το beauty look της. Οι μικρές αφέλειές της, τα τολμηρά, παχιά φρύδια και το cat eye look της, ολοκλήρωναν το beauty look της, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του beauty και style Icon όλων των εποχών.

best-oscars-beauty-slideshow-002 154402293270 ee77b

1955: 'Ένα χαλαρό σινιόν με λουλούδια, μια κόκκινη-κοραλί απόχρωση στα χείλη, και ένα αξέχαστο σατέν φόρεμα σε ice blue απόχρωση έκαναν την Grace Kelly να λάμπει, εκείνη τη βραδιά.

g11 f295a

2006: Σίγουρα ένα beauty look που πολλές από εμάς ζηλέψαμε! Η Michelle Williams έλαμπε μέσα στο κίτρινο Vera Wang φόρεμά της. Όσο για το vintage beauty look της, αυτό περιελάμβανε ένα λαμπερό κόκκινο κραγιόν στα χείλη και dramatic eye look- τόνισε με mascara μόνο τις πάνω βλεφαρίδες της. Το ρομαντικό , χαλαρό hairlook στα μαλλιά της έδινε έναν αέρα κομψότητας σε όλη της την εμφάνιση.

best-oscars-beauty-slideshow-001 154401389016 bab4c


2008: Η Marion Cotillard
έκανε την καλύτερη εμφάνιση στα βραβεία αυτής της χρονιάς αποδεικνύοντας πως ακόμη και τα βραδινά σας beauty looks μπορούν να αποπνέουν έναν αέρα δροσιάς, χωρίς να χρησιμοποιούνται πολλά προϊόντα. Τα side-parted waves , το ροζ χρώμα στα χείλη και η ασημί σκιά στα μάτια της, την έκαναν να λάμπει!

best-oscars-beauty-slideshow-003 154402922621 b88ee

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery!