The best Oscar beauty look: 5 λόγοι που η Margot Robbie ήταν η βασίλισσα της βραδιάς

Βιβή Αγγελάκη
The best Oscar beauty look: 5 λόγοι που η Margot Robbie ήταν η βασίλισσα της βραδιάς

Τα Oscars πέρασαν αλλά τόσο οι ενδυματολογικές επιλογές όσο και τα beauty looks που επιλέγουν οι διάσημες- υποψήφιες και μη- κυρίες του Hollywood γράφουν ιστορία.

Στη φετινή απονομή είδαμε πολλά beauty trends όπως τα nude lips, natural makeup looks, εντυπωσιακά κόκκινα χείλη, vampy lips, μεταλλικές σκιές στα μάτια και πολλές άλλες τάσεις, που με τον καιρό θα τις αναλύσουμε! Όμως, στην προχθεσινή βραδιά, ανάμεσα στο πλήθος των celebrities που κατέκλυσαν το Dolby Theater και των beauty looks που πέρασαν από το κόκκινο χαλί, η Margot Robbie ήταν αυτή που ξεχώρισε και όχι άδικα, θα λέγαμε.

Η Αυστραλιανή ηθοποιός, που τη θυμόμαστε όλοι από τη συμμετοχή της στην ταινία «Wolf of Wall Street» στο πλευρό του DiCaprio, έκλεψε τις εντυπώσεις με την απίστευτη εμφάνισή της και φυσικά με τις beauty επιλογές της. Δείτε, λοιπόν, τους 5 λόγους για τους οποίους ξεχώρισε και το beauty look της αναδείχτηκε ως το καλύτερο για τοα Oscars 2015.

MTI4MzA2Mzc1NTMyMDA1Mzg2 38fd0

Love her hair: H Margot είναι μια γυναίκα που ακολουθεί τις τάσεις της ομορφιάς και τις υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι, υιοθετώντας το «it» κούρεμα της χρονιάς, έκοψε τα πάλαι ποτέ μακριά, ξανθά μαλλιά της και είπε «ΝΑΙ» στο elegant μακρύ καρέ(lob). Μάλιστα, σε αυτή την εμφάνισή της, φάνηκε πώς πρόκειται για ένα ασύμμετρο καρέ, που είναι ελαφρώς πιο κοντό πίσω, ενώ έκανε μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι.

Margot-Robbie-2015-Oscars 1 ec608

Love her red lips: Η μόλις 24 ετών ηθοποιός «έβαλε τα γυαλιά» σε πολλές κυρίες του Hollywood, καθώς επέλεξε να τονίσει μόνο τα χείλη της με μια υπέροχη, ανοιχτή απόχρωση του κόκκινου, που πλησίαζε πολύ προς το πορτοκαλί. Τόσο το φωτεινό και ζεστό χρώμα όσο και η υπέροχη, βελούδινη υφή του- έτσι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες- έκανε όλες εμάς να τη ζηλεύουμε.

MTI4MzA2MzcwOTY4NTkwODE0 34bab

Love her eyebrows: Οι περισσότερες τα ξεχνάμε, η Margot όμως, όχι! Διαθέτει το ιδανικό μέγεθος στα φρύδια της - ούτε πολύ μεγάλα, ούτε πολύ μικρά- και το σίγουρο είναι πως ξέρει να τα περιποιείται.

MTI4MzA2MzY5MzU4MDAwMDk4 3ab9c

Love her eyes: Κι όμως, όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, η Margot έχει δημιουργήσει ένα πολύ απαλό, ανεπαίσθητο smokey eye look ενώ έχει χρησιμοποιήσει στις ρίζες των πάνω βλεφαρίδων της, eyeliner. Ακόμη, έχει τονίσει τις πάνω βλεφαρίδες της με μερικές στρώσεις mascara.

MTI4MzA2OTUyMzk5Nzg3Mjgy 34441

Love her flawless skin: Άλλο ένα beauty σημείο που έκανε τη Margot να ξεχωρίσει ήταν η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της! Χωρίς να τη «φορτώσει» με περιττά προϊόντα, η όμορφη ηθοποιός φαίνεται να φροντίζει την επιδερμίδα του προσώπου της κρατώντας την συνεχώς ενυδατωμένη.

Διαβάστε ακόμη:

Oscars' 2015 best red lips: Έβαλαν το κόκκινο κραγιόν τους και εντυπωσίασαν!

Oscars 2015: Αυτά είναι τα beauty looks που έκλεψαν την παράσταση!