Νομίζατε ότι μόνο η Scarlett Johansson είχε ξυρίσει τα μαλλιά της στο κόκκινο χαλί;

Βιβή Αγγελάκη
Νομίζατε ότι μόνο η Scarlett Johansson είχε ξυρίσει τα μαλλιά της στο κόκκινο χαλί;

Δείτε ποιες άλλες stars λατρεύουν το undercut!


Οι διάσημες κυρίες του Hollywood έβαλαν τα καλά τους, ετοιμάστηκαν και έκαναν τις λαμπερές εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί των βραβείων Oscar, το βράδυ της Κυριακής! Ένα από τις πιο ιδιαίτερα και ροκ beauty look ήταν αυτό της πρόσφατα μανούλας, Scarlett Johansson!

Scarlett-Johansson fe5cc


Η ξανθιά ηθοποιός, εδώ και λίγο χρονικό διάστημα αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της και υιοθέτησε ένα αγορίστικο, a la garcon hairlook, στο οποίο τόλμησε να προσδώσει ένα πιο punk αέρα, ξυρίζοντας τα πλαϊνά τμήματα του κεφαλιού της και αφήνοντας μακρύτερα τα μαλλιά της στο κεντρικό τμήμα. Αδιαφορώντας για τα στερεότυπα, που θέλουν τα μακριά μαλλιά να κάνουν sexy μια γυναίκα, η Scarlett δημιούργησε ένα statement hairstyle στην Οσκαρική βραδιά.

scar ed123


Κι όμως, η Scarlett δεν ήταν η μόνη με undercut την προχθεσινή βραδιά... κι άλλες κυρίες εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί με ανάλογο hairlook! Δείτε ποιες :


Rosamund Pike

ros 20da7

Το όμορφο, χαλαρό εκ πρώτης όψεως, σινιόν της, σε τίποτα δε φανέρωνε το πίσω ξυρισμένο μέρος των μαλλιών της Rosamund. Η όμορφη ηθοποιός αποφάσισε να ξυρίσει ένα μικρό τμήμα πιο πάνω από τον αυχένα της, το οποίο έδινε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο όλο beauty look της.


Kelly Osbourne

kel 22dab

Η 30 χρονη Kelly περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Oscar με το βιολετί χρώμα undercut, που εδώ και πολύ καιρό έχει υιοθετήσει.


Dorith Mous

dorith dbe79


Το ξανθό μοντέλο έλαμπε μέσα στο κόκκινο φόρεμά της ενώ το undercut της, ήταν εξίσου εντυπωσιακό.


Εσείς τι λέτε; Θα το δοκιμάζατε ποτέ;