Δοκιμάσαμε τη νέα σειρά της Kérastase, Chronologiste και πραγματικά ενθουσιαστήκαμε!

Βιβή Αγγελάκη
Δοκιμάσαμε τη νέα σειρά της Kérastase, Chronologiste και πραγματικά ενθουσιαστήκαμε!

Η υπέρτατη περιποίηση για τα μαλλιά με την εγγύηση της Kérastase.

Ο υπέροχος χώρος του κομμωτηρίου Andreas Coiffure, στη Ν. Ερυθραία και η γνωριμία μου με τις πάντα ευγενικές ιδιοκτήτριες, αδερφές Μινιώτη, όσο και η αγωνία μου να δοκιμάσω τη νέα σειρά της Kérastase, Chronologiste ήταν καθοριστικά για αυτό το ταξίδι με στόχο την αναζωογόνηση των μαλλιών.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Η Kérastase επεκτείνει για άλλη μία φορά τα όρια της τεχνολογίας, υπερβαίνοντας τους περιορισμούς των συνηθισμένων συνθέσεων, για να οραματιστεί μια εξαιρετική σειρά προϊόντων περιποίησης: Την Chronologiste.

btruwtrueujte a0ba7

Πολύτιμα συστατικά στις υψηλότερες συγκεντρώσεις, όπως ο πολυσακχαρίτης Abyssine, που αναπτύσσεται στον πυθμένα του Ειρηνικού ωκεανού, σε συνδυασμό με τα Gluco-Lipide GL και Bisabolol, προσφέρουν σε βάθος θρέψη, λάμψη και μεταξένιο άγγιγμα στα μαλλιά. Ακόμη,τα εργαστήρια Προηγμένης Έρευνας της L'Oreal εμπνεύστηκαν από τα αναζωογονητικά οφέλη μιας άλλης θαυματουργής φυσικής πηγής ζωής και δημιούργησαν το ζωτικό συμπύκνωμα, που είναι εμπνευσμένο από τις πέρλες χαβιαριού, για μια εξαιρετική τελετουργία περιποίησης στο κομμωτήριο με την υπογραφή της Kérastase.

IMG 0924 35186

Φυσικά, καθόλου ασήμαντη δεν είναι και η τελετουργία Chronologiste, που προσφέρει απαράμιλλα αποτελέσματα και χαρίζει στα μαλλιά διαρκή λάμψη. Κι όταν λέω για μοναδική αισθητηριακή εμπειρία στο κομμωτήριο και τέλεια μεταμόρφωση των μαλλιών, δεν υπερβάλλω.


Και το ταξίδι ξεκινά! Η σειρά Chronologiste αποτελείται από το Soin Gommmage Renovateur, που δοκίμασα πρώτο στα νωπά μαλλιά μου. Πρόκειται για ένα scrub που χρησιμοποιείται πριν το σαμπουάν για να τονώσει, αποτοξινώσει, εξυγιάνει και καθαρίσει εντατικά το τριχωτό και τα μαλλιά αφήνοντας μια ατελείωτα ανάλαφρη αίσθηση.

SOIN-GOMMAGE RENOVATEUR 5d710

Η εφαρμογή του περιλαμβάνει ένα αναζωογονητικό μασάζ που συμβάλλει στην ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας στο τριχωτό της κεφαλής αλλά και στην ενδυνάμωση της τρίχας.


Στη συνέχεια, ακολούθησε λούσιμο με το Bain Revitalisant με χαλαρωτικό μασάζ. Ένα σαμπουάν για τέλεια λείανση και θρέψη, που χάριζε στα μαλλιά υπέρτατη ελαστικότητα και απαλότητα, ενώ καθάριζε σε βάθος το τριχωτό. Έπειτα, σειρά είχε η εφαρμογή της μάσκας μαλλιών La Crème de Régénération της Kérastase, όπου οι πολύτιμες ιδιότητες του Abyssine συναντούν τα μοναδικά αναζωογονητικά οφέλη που περιέχονται στις πέρλες χαβιαριού, δημιουργώντας ένα προϊόν που δρα σαν θαυματουργό ελιξίριο για πανέμορφα μαλλιά.

hsdgfbjsdryfgd 4bbd6


Η τελευταία μαγευτική πινελιά λάμψης και απαλότητας, πριν το styling, ήρθε από το το Le Parfum en Huile της Chronologiste, το πρώτο άρωμα μαλλιών της Kérastase, που δημιουργήθηκε από το διάσημο αρωματοποιό Alberto Morillas.

PARFUM EN HUILE 5ff42

Ένα μίγμα από αριστοκρατικές νότες που χρησιμοποιούνται στα πολυτελή αρώματα — τριαντάφυλλο Rosa odorata, ξανθό ξύλο και μόσχο — μαζί με ένα ελαιώδες εκχύλισμα μύρου.

Η αριστουργηματική τελετουργία, οι μοναδικές συνθέσεις της σειράς Chronologiste, τα μαγευτικά αρώματα και υφές αλλά κυρίως η αίσθηση αναζωογόνησης και ανανέωσης που αισθάνθηκα στα μαλλιά μου, με έκαναν να τη λατρέψω!

IMG 0928 6734c

Η ημέρα της γυναίκας πλησιάζει , αγαπητές μου, τι θα λέγατε να κάνετε αυτό το δώρο στον εαυτό σας, που πραγματικά θα σας ενθουσιάσει, όπως εμένα; Εξάλλου κάθε γυναίκα το αξίζει!