Uma Thurman: Άλλαξε hairlook για να κρύψει τη «μετάλλαξή» της;

Βιβή Αγγελάκη
Uma Thurman: Άλλαξε hairlook για να κρύψει τη «μετάλλαξή» της;

Δείτε το νέο της look

 

Συζητήθηκε όσο καμία άλλη star, όταν πριν ένα μήνα περίπου έκανε την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας «The Slap» στη Νέα Υόρκη με εντελώς παραμορφωμένο πρόσωπο από τις πλαστικές. Κι ενώ πολλές κυρίες επιλέγουν το νυστέρι του πλαστικού χειρούργου για να ανανεωθούν, η περίπτωση της Uma πραγματικά μας ξάφνιασε! Η 44χρονη ηθοποιός φαινόταν εντελώς διαφορετική, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν σύγκριση με τη Renee Zellweger.

adf fgsdagsd dc9b1


Βέβαια, μια εβδομάδα αργότερα η Uma, έσπευσε να εξηγήσει και να δικαιολογήσει τη μετάλλαξη στο βλέμμα και τα ζυγωματικά της, αναφέροντας πως πρόκειται για το «ιδιαίτερο» red carpet μακιγιάζ που εκείνη την ημέρα επέλεξε να κάνει, μη πείθοντας και πολύ κόσμο.

hsdgfdugrh 0c4a5


Η τελευταία της εμφάνιση στο Tibet House Benefit Concert Afterparty στη Νέα Υόρκη ήρθε να ταράξει πάλι τα νερά και να φουντώσει- ενισχύσει- τις φήμες περί πλαστικής επέμβασης. Το νέο hairlook περιελάμβανε αφέλειες που έπεφταν και κάλυπταν το μέτωπό της.

dzfhbuyjhfd 2327c
ertbytrsda f7149

Με casual look και ιδιαιτέρως ευδιάθετη η Uma έκλεψε τις εντυπώσεις...

sd dthgdsf 3a486


Πολλοί μίλησαν για μια εναγώνια προσπάθεια της ηθοποιού να καλύψει τα σημάδια «μετάλλαξής» της από τις πλαστικές ενώ οι πιο καλοπροαίρετοι για ένα boho hairstyle που έδινε έναν νεανικό αέρα στην όλη εμφάνισή της.

acvbrtsa 8defd

Εσείς τι λέτε;

sacvhjdhsdf 54491

Διαβάστε ακόμη:

Στηρίζει τη φυσική ομορφιά: Δείτε τη φωτογράφιση της Jessica Alba με μαγιό!

Η Diane Kruger μεταμορφώνεται σε κορίτσι των '80s και πολύ μας αρέσει!