Luma Grothe: Το πανέμορφο supermodel είναι το νέο πρόσωπο της L'Oréal Paris

Βιβή Αγγελάκη
Luma Grothe: Το πανέμορφο supermodel είναι το νέο πρόσωπο της L'Oréal Paris

Η Βραζιλιάνα καλλονή ήρθε για να μας μαγέψει!

Ένα νέο μέλος προστέθηκε στην ήδη λαμπερή οικογένεια της L'Oréal Paris. Έτσι στα ονόματα γνωστών supermodels όπως αυτό της Karlie Kloss, της Barbara Palvin, της Lara Stone, της Natasha Poly, της Bianca Balti, της Liya Kebede και της Doutzen Kroes ήρθε να προστεθεί και αυτό της Luma Grothe!

ureyte8tk57 6a601

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βραζιλία αλλά η ιδιαίτερα εντυπωσιακή γατίσια ομορφιά της είναι μια μείξη Γερμανικών, Ιαπωνικών και Αφρικανικών καταβολών. «Ανακαλύφθηκε» στην ηλικία των 16, αμέσως σχεδόν υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο και μετακόμισε στο Sao Paulo, ενώ η οικογένειά της από την πρώτη στιγμή την υποστήριζε. Έξι μήνες μετά, βρέθηκε στο Λονδίνο, έμαθε αγγλικά μέσα σε μόλις τρείς μήνες και έκανε τη μεγάλη στροφή στην καριέρα της.

vmhjktrwyh 4c223

Τόσο η θετική στάση ζωής της όσο και η κεφάτη διάθεσή της, την έκαναν γρήγορα γνωστή στους χώρους του modeling.
Από τότε, έχει συμμετάσχει στα μεγαλύτερα runways στο Παρίσι, το Μιλάνο, τη Νέα Υόρκη ,έχει περπατήσει για πολλά γνωστά fashion brands όπως οι οίκοι: Burberry, Vivienne Westwood, Versace and Dsquared 2 ενώ έχει φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο πολλών περιοδικών, όπως της Vogue Italia, του Glamour, του Elle.

egwgvtu4nyt f4ff4


«Η γρήγορη άνοδός της στο χώρο της μόδας και το μαγνητικό χάρισμά της, σε συνδυασμό με εκθαμβωτικό γατίσιο βλέμμα της, ανέδειξαν τη Luma ως το πιο trendy και ανερχόμενο μοντέλο. Είναι το κορίτσι που αντικατοπτρίζει μια σύγχρονη και πολυπολιτισμική οπτική της ομορφιάς και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που την καλωσορίζουμε στην οικογένεια της L'Oréal Paris» δήλωσε ο Cyril Chapuy, Brand Global President της L'Oréal Paris.

2073ad196a9f0f5ec09d21b494b2c7ff 472f6

Από την άλλη πλευρά η ίδια η Luma μιλώντας για τη νέα της συνεργασία αναφέρει «Είμαι πολύ περήφανη που εκπροσωπώ ένα τέτοιο inspirational brand. Για μένα, η φράση «επειδή σας αξίζει» είναι κάτι περισσότερο από ό, τι ένα θρυλικό σύνθημα που μεγάλωσα με αυτό. Είναι ένα σύνθημα που συνεχίζει να έχει απήχηση στη γενιά μου, ένα διαχρονικό statement ! Η L'Oréal Paris ανέκαθεν προέβαλε την ποικιλομορφία της ομορφιάς, αποδεικνύοντας στις γυναίκες ότι η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί της ευημερίας.»

7c9f47f2414729b9f9d3d49a55d8b874 09060


Αναμένουμε στις οθόνες μας για την πρώτη της καμπάνια!