Ένα παραμυθένιο μανικιούρ για εσένα και την κόρη σου, εμπνευσμένο από τη Σταχτοπούτα!

Βιβή Αγγελάκη
Ένα παραμυθένιο μανικιούρ για εσένα και την κόρη σου, εμπνευσμένο από τη Σταχτοπούτα!


Με αφορμή τη σημερινή πρεμιέρα της νέας ταινίας της Disney, «Σταχτοπούτα»- που αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα παραμύθια τόσο των μικρών, όσο και των μεγάλων κοριτσιών- το ΝΥΧΙ - ΝΥΧΙ σας έχει μια έκπληξη, που θα φέρει κοντά εσάς και την κόρη σας! Από την 1η Μαρτίου και για έναν μήνα, τα καταστήματα ΝΥΧΙ - ΝΥΧI ανά την Ελλάδα, εγκαινιάζουν μια νέα υπηρεσία: το Mother & Daughter Manicure.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε με την κόρη σας ένα οποιοδήποτε κατάστημα ΝΥΧΙ - ΝΥΧΙ και να απολαύσετε μαζί μία από τις ωραιότερες beaute δραστηριότητες. Ένα τέλειο μανικιούρ για εσάς και ένα υπέροχο *princess* βάψιμο για την κόρη σας , με τα επίσημα βερνίκια της νέας ταινίας της Disney, "Σταχτοπούτα", από τη Morgan Taylor.

kalo a9cb7


Επιλέξετε ανάμεσα σε 6 παραμυθένιες αποχρώσεις της συλλογής Cinderella και αναδείξτε τη σύγχρονη πριγκίπισσα που κρύβεται μέσα σας.


Άλλη μια έκπληξη όμως σας περιμένει! Οι 20 πρώτοι που θα απολαύσουν τo Mother & Daughter Manicure θα κερδίσουν υπέροχα δώρα από την ταινία!

Cinderella 2015 4 971df

Το πιο σημαντικό βέβαια, το αφήσαμε για το τέλος. Εκτός από μια καταπληκτική ευκαιρία για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την κόρη σας, η εν λόγω υπηρεσία είναι για καλό σκοπό: Τo κόστος από την υπηρεσία του Cinderella Manicure στην κόρη είναι συμβολικό (6.00€), και θα διατεθεί αποκλειστικά στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

Περισσότερες πληροφορίες στο:https://www.facebook.com/NYXI2 ή στο τηλέφωνο: 210 3318005