Με μια απλή κίνηση κατάφερε και έκανε την πιο ιδιαίτερη εμφάνιση της βραδιάς!

Βιβή Αγγελάκη
Με μια απλή κίνηση κατάφερε και έκανε την πιο ιδιαίτερη εμφάνιση της βραδιάς!

Δεν πηγαίνει ο νους σας τι έβαλε στα μαλλιά της

Και ποια γυναίκα δε θέλει να κάνει ξεχωριστές εμφανίσεις κερδίζοντας τις θετικές εντυπώσεις και τα σχόλια; Κι ενώ οι περισσότερες όσο και αν προσπαθούμε, αρκετές φορές δεν τα καταφέρνουμε όσο θα θέλαμε, η Shailene Woodley σίγουρα με τη χθεσινή εμφάνισή της, κατάφερε να κάνει τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν!

Shailene-Woodley-Insurgent-World-Premiere-White-Dress ed5c9

Η Αμερικανίδα ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Insurgent» στο Λονδίνο, χθες το βράδυ και εκ πρώτης όψεως έδειχνε απλά εντυπωσιακή μέσα στο λευκό φόρεμά της, που διέγραφε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Γυρίζοντας την πλάτη της, όμως η Shailene έκρυβε μια έκπληξη στα μαλλιά της. Αν και η 23 χρονη ηθοποιός εδώ και κάμποσο καιρό έχει υιοθετήσει ένα πιο κοντό κούρεμα, κατάφερε να πιάσει τα μαλλιά της με τσιμπιδάκια, δημιουργώντας ένα updo με χωρίστρα στη μέση.

Shailene-Woodley-Insurgent-World-Premiere-Back 6c089

Όσο για το τι ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά; Τα μικρά φτερά που έβαλε στο πλαϊνό μέρος των μαλλιών της, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, έκαναν το χτένισμά της και το όλο look της ιδιαίτερο!

Shailene-Woodley-Insurgent-World-Premiere-Feathered-Hair dc796

Μπράβο Shailen, μοναδική εμφάνιση!

Και μη ξεχνάμε φυσικά, την πρόταση του γνωστού Γάλλου σχεδιαστή, Alexis Mabille για τα μαλλιά: extensions από φτερά και πούπουλα, σε διάφορα χρώματα!

Διαβάστε ακόμη:

Μη τα χάσετε: Τα καλύτερα beauty moments από το show του οίκου Chanel!

Renee Zellweger: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά το σάλο με τις πλαστικές