Μάθε τι χρειάζονται τα μαλλιά σου και πώς θα τα φροντίσεις σωστά!

Μάθε τι χρειάζονται τα μαλλιά σου και πώς θα τα φροντίσεις σωστά!

Τα μυστικά που χρειάζονται τα δικά σου μαλλιά θα στα αποκαλύψει το Elvive και ο αγαπημένος hair expert των stars, Βασίλης Στρατηγός!

Κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή, με τον δικό της τύπο μαλλιών και τις δικές της ανάγκες- αυτό είναι γεγονός.


Όπως γεγονός είναι και το ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν γνωρίζουν τι τύπο μαλλιών έχουν, και τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούν προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για τις ανάγκες των μαλλιών τους, με αποτέλεσμα... να μην βλέπουν αποτέλεσμα!


Η L'Oréal Paris έρχεται να το αλλάξει αυτό με το MyElvive.gr το πρώτο ελληνικό site διάγνωσης και συμβουλευτικής, σχετικά με τον τύπο και τις ανάγκες μαλλιών της κάθε γυναίκας, μια ιδέα που μας ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή που τη μάθαμε, γιατί και επιτέλους θα μάθουμε τι ακριβώς χρειάζονται τα μαλλιά μας και, το καλύτερο, χωρίς να σηκωθούμε καν από τον καναπέ!

Τι είναι το MyElvive.gr ;
Το myelvive.gr είναι ο πιο εύκολος τρόπος να μάθεις για τον τύπο των μαλλιών σου, τις ανάγκες τους και τον ιδανικό τρόπο περιποίησής τους. Εκεί θα γνωρίσεις το Βασίλη Στρατηγό, επίσημο hair expert της L'Oréal Paris, ο οποίος μέσα από μια σειρά διαδραστικών ερωτήσεων θα σε καθοδηγήσει σε ένα ταξίδι ομορφιάς και γνώσης γύρω από τη φροντίδα των μαλλιών σου. Θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τις ανάγκες τους, θα μάθεις για την πιο ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης των μαλλιών Elvive από τη L'Oréal Paris και με την καθοδήγησή του θα μπορέσεις και εσύ να βρεις το ιδανικό Elvive για εσένα.


Έχεις μαλλιά άτονα που θέλουν περισσότερη λάμψη;
Θέλεις να μάθεις πώς θα απαλλαγείς από το φριζάρισμα;
Πώς μπορείς να συνδυάζεις το λάδι με τη μάσκα για περισσότερη θρέψη ;


Η L'Oréal Paris και ο Βασίλης Στρατηγός έχουν τις απαντήσεις! Μάθε για κάθε τύπο μαλλιών την ιδανική ρουτίνα περιποίησης, ξεκλείδωσε tips με συμβουλές, βρες την ιδανική σειρά Elvive για εσένα και... κέρδισέ την με έκπτωση!


Ε, μη μου πεις πως δεν είσαι έτοιμη να κάνεις κλικ... ΤΩΡΑ!


Υπάρχει ένα Elvive για κάθε Ελληνίδα, βρες και εσύ το δικό σου στο myelvive.gr !