Omg! H Christina Aguilera δεν είναι πλέον ξανθιά...

Βιβή Αγγελάκη
Omg! H Christina Aguilera δεν είναι πλέον ξανθιά...

Άλλη μια star που αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα!

Το έχουμε πει αρκετές φορές έως τώρα, από τότε που η Άνοιξη μπήκε: Οι διάσημες κυρίες της παγκόσμιας showbiz τολμούν τις αλλαγές και μάλιστα τις ριζικές.

Έτσι, το τελευταίο μόνο διάστημα, είδαμε τη Michelle Williams να γίνεται ακόμη πιο ξανθιά, την Cameron Diaz να γίνεται καστανή, τις Vanessa Hudgens και Jessica Alba να κόβουν τα μαλλιά τους σε ένα κοντό καρέ, τη January Jones να αποκτά ροζ μαλλιά ...και φυσικά την Kim Kardashian να αποχωρίζεται το μελαχρινό hairlook της και να αποκτά μια όλόξανθη, πλατινέ κόμη. Στη μεγάλη αυτή λίστα ήρθε να προστεθεί και το όνομα της αγαπημένης τραγουδίστριας, Christina Aguilera!

f1c1bef307070d0a3cabf4fec9b6e7bc 545a7

Και ενώ η Christina είναι από τις stars που πραγματικά από τότε που τη ξέρουμε, τη θυμόμαστε με ξανθά, πλατινέ μαλλιά, η σημερινή είδηση- πόσο μάλλον οι φωτογραφίες-πειστήρια- ήρθαν να σημάνουν beauty alert!

H 34χρονη star, που αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στο «The Voice» ως coach, αποφάσισε να γίνει μελαχρινή και να αποκτήσει μια πιο σκούρα καστανή κόμη.

B sLx3KU8AAJHjq d3b2c

Φυσικά, η ίδια στις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, σπεύδει να εξηγήσει πως η αλλαγή οφείλεται στη guest εμφάνισή της στη σειρά του ABC, Nashville.

346f27g576 60ff5

Η ίδια φαίνεται να το διασκεδάζει και να έχει μπει στο «πετσί» του ρόλου που θα υποδυθεί, της Jade.

Βέβαια, ψάχνοντας το ιστορικό της ξανθιάς τραγουδίστρια διαπιστώσαμε ότι η Christina υπήρξε μελαχρινή και το διάστημα 2003- 2004, κάνοντας εξίσου εντυπωσιακές εμφανίσεις.

aade2d397b6592e7227a4ca7be4d0eba 00af6


Εσείς πως την προτιμάτε;

Διαβάστε ακόμη:

Είσαι πολυάσχολη μητέρα; Το απόλυτο αξεσουάρ για τα μαλλιά, που πρέπει να δοκιμάσεις!

Αυτός είναι ο πιο περίτεχνος,«βασιλικός» κότσος της εβδομάδας !