Μάθετε τα πάντα για τη νέα βαφή της Τζένης Μπαλατσινού!

Βιβή Αγγελάκη
Μάθετε τα πάντα για τη νέα βαφή της Τζένης Μπαλατσινού!

...και πώς θα πετύχετε μόνες σας αντίστοιχο αποτέλεσμα, από το σπίτι!

Δεν πάει λίγος καιρός από τότε που γράψαμε για τη μεγάλη αλλαγή της Τζένης Μπαλατσινού στο χρώμα και το μήκος των μαλλιών της. Η γνωστή τηλεπερσόνα υποδέχτηκε της Άνοιξη με ένα καστανό, μακρύ καρέ, αποδεικνύοντας πως είναι μια γυναίκα που τολμά και υποστηρίζει την κάθε αλλαγή στο beauty look! To ακόμη πιο ενδιαφέρον ήταν ότι η Τζένη, πέτυχε τη νέα καστανή απόχρωση μόνη της, στο σπίτι, με τη νέα βαφή μαλλιών Keratin Color από τον Schwarzkopf.

hcgfjysadgu 07ac2 468ab


Και φυσικά, το Queen.gr φρόντισε να μάθει και να σας πληροφορήσει- γιατί ξέρω, ότι πολλές από εσάς βάφετε τα μαλλιά σας μόνες σας στο σπίτι- για τη νέα αυτή βαφή μαλλιών του Schwarzkopf! Πρόκειται για την Keratin Color, την πρώτη μόνιμη περιποιητική βαφή με κερατίνη σε 3 βήματα για χρήση στο σπίτι, από τον Schwarzkopf, που έρχεται για να αλλάξειτα δεδομένα στις περιποιητικές βαφές.

11079366 843430892395616 1846097333 n 998ca

Για πρώτη φορά, η αξεπέραστη απόδοση χρώματος του Schwarzkopf συναντά την απόλυτη περιποίηση με τη δύναμη της κερατίνης. H νέα βαφή Schwarzkopf Keratin Color διατίθεται σε 18 μοναδικές αποχρώσεις και έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα αφού προσφέρει έντονο χρώμα και εντατική περιποίηση χρησιμοποιώντας κερατίνη και στα τρία στάδια εφαρμογής της:

Πριν τη βαφή: το serum περιποίησης με κερατίνη προστατεύει την τρίχα και την προετοιμάζει να απορροφήσει την κατάλληλη ποσότητα χρώματος.
Κατά τη διάρκεια της βαφής: η περιποιητική κρέμα βαφή με σύμπλεγμα κερατίνης φροντίζει τα μαλλιά και προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό αποτέλεσμα, χωρίς την έντονη μυρωδιά της αμμωνίας.
Μετά τη βαφή: η μαλακτική κρέμα περιποίησης με κερατίνη λειαίνει την εξωτερική επιφάνεια της τρίχας για απαλότητα και λάμψη.

owurtoitwr c9e5a

Η κερατίνη είναι το θεμέλιο συστατικό της τρίχας. Πρόκειται για μια πρωτεΐνη, η οποία αποτελεί το βασικό συστατικό της τρίχας των μαλλιών σε ποσοστό περισσότερο από 90% και καθορίζει τη δομή της. Με το πέρασμα του χρόνου και την επίδραση διαφορετικών εξωτερικών παραγόντων (ήλιος, θερμότητα, βαφή) η δομή της τρίχας επηρεάζεται, μέρος της κερατίνης καταστρέφεται και δεν μπορεί να αναπληρωθεί. Το αποτέλεσμα:Τα μαλλιά γίνονται λεπτότερα, εύθραυστα, πορώδη ενώ το χρώμα δεν μπορεί να εισχωρήσει στην τρίχα και ξεθωριάζει γρήγορα.

11086019 843430872395618 2051777534 n 948e6

Οι ειδικοί του Schwarzkopf, με το Keratin Color επιστρατεύουν τη δύναμη της κερατίνης και δημιουργούν μια βαφή που και στα 3 βήματά της προσφέρει απόλυτη περιποίηση που συνδυάζεται με αξεπέραστη απόδοση χρώματος.