Κάντο όπως η JLo: Άσε τα τσιμπιδάκια και φόρα στα μαλλιά σου αυτό το hair accessory!

Βιβή Αγγελάκη
Κάντο όπως η JLo: Άσε τα τσιμπιδάκια και φόρα στα μαλλιά σου αυτό το hair accessory!

Δοκίμασέ  το

Αγαπάμε τη Jennifer Lopez γιατί είναι μια γυναίκα με καμπύλες, που ξέρει να είναι sexy, μακριά από τα πρότυπα των skinny κοριτσιών. Μάλιστα από τις αρχές του 2015, η Λατίνα τραγουδίστρια μας έχει ενθουσιάσει τόσο με τις ενδυματολογικές της επιλογές όσο και με τα beauty looks της στις red carpet εμφανίσεις της.

1jennifer-lopez-hairstyle-idea-w540 89e6c

Εκτός όμως από sexy γυναίκα η Jennifer είναι παράλληλα και μια πολύ καλή μητέρα, που έχει ως πρώτο μέλημα στη ζωή της τα δύο μικρά διδυμάκια της, την Emme και το Max, τα οποία παρεμπιπτόντως μοιάζουν πολύ στον μπαμπά τους, Marc Anthony. Στην επίσημη πρεμιέρα του «Home», λοιπόν, η JLo έκανε άλλη μια εντυπωσιακότατη εμφάνιση!

2jennifer-lopez-home-1 e8073

Αυτό που μας ενθουσίασε στο όλο beauty look της και που μπορείς να το δοκιμάσεις και εσύ ευθύς αμέσως; Είναι το υπέροχο χτένισμά της και το hair accessory- κλειδί που χρησιμοποίησε!

3spl977851 022 74147

Ο hairstylist της, Lorenzo Martin, δημιούργησε τέλεια, χαλαρά, retro waves που θύμιζαν την αίγλη του παλιού Hollywood, ενώ με ένα κλασσικό χτενάκι για τα μαλλιά τα έπιασε από τη μια πλευρά, δίνοντας ένα πιο παιχνιδιάρικο αέρα στο όλο look της.

4spl982196 004 549e9

Ανοίξτε τα κουτιά με τα αξεσουάρ σας ή αλλιώς δανειστείτε από τη γιαγιά σας το κλασσικό χτενάκι για τα μαλλιά σας και... κάντο το τέλειο χτένισμα της JLo!

5jennifer-lopez-hairstyle-idea-2-w540 ebb1b

Τι λέτε θα το δοκιμάσετε;

Διαβάστε ακόμη:

Θα μας τρελάνει: Δε φαντάζεστε τι βάζει στα μαλλιά της η Suki Waterhouse!

Ακόμη και η πιο πιστή κοκκινομάλλα του Hollywood άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της!