Τα beauty looks που ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα!

Βιβή Αγγελάκη
Τα beauty looks που ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα!

Δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις των stars αυτή την εβδομάδα και τι μας "διδάσκουν" για τις δικές μας 

Παρασκευή σήμερα και μη ξεχνιέστε! Κάνουμε το ρεζουμέ της εβδομάδας και συγκεντρώνουμε, για τα μάτια σας και μόνο τις πέντε καλύτερες εμφανίσεις των διάσημων κυριών, που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον !

Δείτε λοιπόν, τι επέλεξαν και γιατί ξεχώρισαν οι αγαπημένες μας celebrities και υιοθετήστε όποιο beauty look σας αρέσει και φυσικά σας πηγαίνει!

Katy Perry

spl985659 005 95993

Η Katy μας έδειξε με τον καλύτερο τρόπο πώς μπορούμε να συνδυάσουμε στο beauty look μας, τα σκούρα χρώματα κραγιόν ( όπως έκανε εκείνη με το vampy μωβ κραγιόν της), αφήνοντας τα μάτια σχεδόν άβαφα- πέρασε μόνο με μάσκαρα. Και φυσικά μας θυμίζει... πως δεν πρέπει να ξεχνάμε να περιποιούμαστε τα φρύδια μας!

Amanda Seyfried

rtwerywr5t 4d1e4

Έκανε ένα από τα ωραιότερα hairstyle της εβδομάδας, υπενθυμίζοντάς μας πως δεν πρέπει να παραμελούμε τα μαλλιά μας σε κάθε έξοδο, μιας και αυτά μπορεί να δώσουν extra bonus στο όλο look μας. Βέβαια εδώ, η 29χρονη ηθοποιός συνδύασε το υπέροχο updo της, με ένα εξίσου αξιοζήλευτο cat-eye look, χρησιμοποιώντας μωβ ιριδίζουσα σκιά ενώ στα χείλη της προτίμησε nude αποχρώσεις.

Emilia Clarke

gallery-1427297958-hbz-beauty-secret-emilia-clarke ae7d8

Η Βρετανίδα ηθοποιός (που τη γνωρίσαμε ως Khaleesi στη σειρά Game Of Thrones) απέδειξε ότι με μια κίνηση μπορούμε όλες οι γυναίκες να φέρουμε την Άνοιξη στα χείλη μας! Φορώντας ανοιχτό πορτοκαλοκόκκινο χρώμα κραγιόν έδωσε ένα pop, ανοιξιάτικο αέρα στην total black βραδινή εμφάνισή της.

Alison Brie

gallery-1427381598-hbz-beauty-secret-alison-brie 0f6bd

Μην κάνετε υπερβολές στο μακιγιάζ σας και προτιμήστε τις παλ αποχρώσεις σε χείλη και ρουζ! Αυτά μας «διδάσκει» το beauty look της Alison Brie (ηθοποιός στη σειρά Mad Men). Ενώ ταυτόχρονα, μας δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πώς μπορούμε να φοράμε τη χρυσή glitter σκιά στα μάτια μας, δημιουργώντας ένα τέλειο βλέμμα!

Julianne Hough

spl981607 010 76d06

Κάνε το χειμώνα- λόγω χαμηλών θερμοκρασιών ακόμη χειμώνα οι περισσότεροι πιστεύουμε ότι έχουμε- καλοκαίρι και στο beauty look σου, "φωνάζει" η Julianne, με αυτή την εμφάνισή της. Με ροδακινί σκιά ματιών, απαλό ροζ στα χείλη της, αλλά και ένα ανέμελο hairlook με ελαφρύ κυματισμό στο τελείωμα έκανε μια φρέσκια εμφάνιση, που πολύ μας άρεσε!

Εσείς ποιο beauty look ξεχωρίσατε;