Χριστίνα Αλούπη: Αυτό είναι το αγαπημένο της ανοιξιάτικο beauty look!

Βιβή Αγγελάκη
Χριστίνα Αλούπη: Αυτό είναι το αγαπημένο της ανοιξιάτικο beauty look!

Η Άνοιξη είναι εδώ...

Είναι μια από τις γυναίκες που δε φοβούνται να κυκλοφορήσουν αμακιγιάριστες και αυτό είναι κάτι που ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι το έχει αποδείξει. Προσφάτως την είδαμε να αφήνει για λίγο την καριέρα της στην Αμερική και να συμμετέχει στο ελληνικό «Dancing with the stars» αποδεικνύοντας τις χορευτικές της ικανότητες.

eeb2e533d2b1193ff30417ee6ff5158f 04692

Η Χριστίνα Αλούπη, είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο όμορφες παρουσίες που πέρασαν από το χώρο της ελληνικής τηλεόρασης και όχι άδικα αφού τόσο το καλλίγραμμο σώμα της όσο και το υπέροχο πρόσωπό της μαγνητίζουν τα βλέμματα.

dasrt a5c93

Η Άνοιξη μπήκε επισήμως -σύμφωνα με τους μετεωρολόγους σύντομα θα την καταλάβουμε και εμείς εδώ στην Ελλάδα- και η όμορφη παρουσιάστρια φροντίζει να μας το υπενθυμίζει ανεβάζοντας φωτογραφίες της στα social media. Σε μια από αυτές μας δείχνει το αγαπημένο της, ανοιξιάτικο beauty look!

e4tw45u5 1c122

Με αψεγάδιαστη επιδερμίδα και επιλέγοντας βελούδινες ροζ αποχρώσεις στα χείλη και τα μάτια της, η Χριστίνα πέτυχε ένα δροσερό, καθαρά ανοιξιάτικο beauty look, αποτελώντας πηγή έμπνευσης και για το δικό μας μακιγιάζ!

wetqy fd041

Όσο για τα μαλλιά της... ο messy κότσος είναι μια από τις πιο εύκολες και στιλάτες λύσεις!

Διαβάστε ακόμη:

Έβαψε τα μαλλιά της, τα έκοψε και έγινε άλλος άνθρωπος!

Το μυστικό για λαμπερή επιδερμίδα της Claudia Schiffer κρύβεται σε αντρικό νεσεσέρ!