Πιο πυκνές και μεγάλες βλεφαρίδες στην άνεση του σπιτιού σου!

Πιο πυκνές και μεγάλες βλεφαρίδες στην άνεση του σπιτιού σου!

Μάθαμε τα πάντα από την πιστοποιημένη extensionist Βάγια Νικλήτσα!


Οι πλούσιες και έντονες βλεφαρίδες είναι επιθυμία κάθε γυναίκας αφού τα μάτια αποτελούν το πιο εκφραστικό στοιχείο του προσώπου μας. Η μέθοδος πύκνωσης και επιμήκυνσης βλεφαρίδων, είναι η πιο σύγχρονη αυτή τη στιγμή στον κόσμο και τώρα έχεις τη δυνατότητα να την απολαύσεις από ίνες μεταξιού, για 3πλάσιο όγκο και επιμήκυνση των φυσικών βλεφαρίδων.


Επειδή όμως μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στις δικές σου βλεφαρίδες αν δεν εφαρμοστούν σωστά, πρέπει να επιλέξεις έναν επαγγελματία που εξειδικεύεται στη μέθοδο αυτή και όχι απλά ένα σαλόνι ομορφιάς. Εμείς σπεύσαμε να μάθουμε τα πάντα από την πιστοποιημένη extensionist Βάγια Νικλήτσα, η οποία μπορεί να κάνει πραγματικότητα το όνειρό σου για εντυπωσιακές βλεφαρίδες και μάλιστα στην άνεση του σπιτιού σου!


Όπως μας εξήγησε η κυρία Νικλήτσα, η συγκεκριμένη μέθοδος extensions βλεφαρίδων OneByOne,στην ουσία είναι προέκταση των δικών σου βλεφαρίδων σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα γνωστές "τεχνητές" βλεφαρίδες που φαίνονται ψεύτικες και διακρίνονται ως ξένο σώμα. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι οι "τεχνητές" πρόσθετες βλεφαρίδες μπορούν να ξεκολλήσουν εύκολα και να σε προδώσουν την πιο ακατάλληλη στιγμή, κάτι που αποκλείεται να συμβεί με τα extensions.


Το αποτέλεσμα που δημιουργεί η τεχνική αυτή είναι απόλυτα φυσικό καθώς η τοποθέτηση γίνεται τρίχα-τρίχα γι αυτό και οι βλεφαρίδες προς τοποθέτηση υπάρχουν σε διάφορα μήκη, ώστε να γίνεται σωστή επιλογή και συνδυασμός για πιο φυσικό look. Με αυτή τη νέα μέθοδο, οι βλεφαρίδες μπορούν να γίνουν δύο ή και τρεις φορές πιο μακριές, έντονες αλλά και πιο πυκνές. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και με διάρκεια έως και 40 ημέρες.


Τα υλικά που χρησιμοποιούνται (τρίχες και κόλλα) είναι υποαλλεργικά, ελεγμένα και είναι σταθερά. Και επειδή είναι σημαντικό να ξέρουμε την ποιότητα του προϊόντος που έρχεται σε επαφή με τα μάτια μας, η κόλλα που χρησιμοποιείται ΔΕΝ περιέχει φορμαλδεΰδη, είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με το αμερικάνικο πρότυπο In Class 1 CDEH of FDA USA και είναι ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ από τον Ελληνικό ΕΟΦ (αρ. πιστοποίησης: 76889). Η υποαλλεργική, μη ερεθιστική ισχυρή και αβλαβής σύστασή της, είναι η ίδια που χρησιμοποιείται για συγκόλληση ανθρωπίνων ιστών σε νοσοκομεία των ΗΠΑ.


Μετά την τοποθέτηση, το μακιγιάζ των βλεφαρίδων με μάσκαρα σχεδόν δεν είναι απαραίτητο αφού από μόνες τους είναι τόσο έντονες όσο χρειάζεται.
Ιδανική λύση για όλες εσάς που ξεκινάτε τη μέρα σας σε γρήγορους κ έντονους ρυθμούς !


Beauty addicts την προσοχή σας: Πασχαλινή προσφορά μόνο για τις αναγνώστριες του queen.gr, 20% για τοποθέτηση στο χώρο σας και 30% για το τοποθέτηση στον χώρο της κυρίας Νικλήτσα στη περιοχή της Κηφισιάς!!! Προλάβετε !!!

Περισσότερες πληροφορίες στο 6936764805.