Τo Collagen Pro Active και η Έλλη Παπαγγελή πρωταγωνίστησαν στην 17η AXDW!

Τo Collagen Pro Active και η Έλλη Παπαγγελή πρωταγωνίστησαν στην 17η AXDW!

Σε ένα τόσο σημαντικό fashion event δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το απόλυτο μυστικό ομορφιάς!

Το Collagen Pro Active είναι πλέον το αγαπημένο προϊόν κάθε διάσημου και μη, προσώπου αφού πραγματικά προσφέρει όλα όσα υπόσχεται για την προστασία της καλής υγείας και για την ανάδειξη της ομορφιάς.

coll4 9598b

Η Έλλη Παπαγγελή, μούσα του Collagen Pro Active, έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία της στην 17η Athens Xclusive Designers Week. Έλαμψε με τη συμμετοχή της στα catwalks των επώνυμων σχεδιαστών αλλά και με την εμφάνισή της στο περίπτερο του Collagen Pro Active.

Όπως πολύ χαρακτηριστικά δηλώνει η εντυπωσιακή Έλλη Παπαγγελή, «Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει ένα άλλο κολλαγόνο από ψάρι, με υαλουρονικό οξύ αλλά δεν είδα κανένα αποτέλεσμα. Με το Collagen Pro Active όμως, η διαφορά που είδα ήταν θεαματική και για αυτό το εμπιστεύτηκα από την πρώτη στιγμή που το δοκίμασα. Απέκτησα μεγαλύτερη ενέργεια, ώστε να μπορώ να ανταποκρίνομαι στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και σταμάτησα να νιώθω πόνο στις αρθρώσεις από την έντονη προπόνηση που κάνω. Το δέρμα και τα μαλλιά μου απέκτησαν τη χαμένη τους λάμψη και τα νύχια μου έγιναν πιο δυνατά. Ένα σφηνάκι κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ, είναι το μυστικό της υγείας και της ομορφιάς μου».

COLL1 ab834

Αννίτα Ναθαναήλ

Το Collagen Pro- Active, το αυθεντικό κολλαγόνο, χωρίς καμία προσθήκη υαλουρονικού οξέως, γλουκοσαμίνης, χονδροϊτίνης ή οποιουδήποτε άλλου συστατικού, είναι το καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής για άντρες και γυναίκες. Χαρίζει νεανικό δέρμα, λαμπερά μαλλιά και υγιή νύχια. Είναι απαραίτητο συστατικό για τη συντήρηση των αρθρώσεων, των οστών και των μυών.

COLL2 8f622

Ευτυχία Λαζάρου, Γιώργος Τσουκαλαδάκης, Έλλη Παπαγγελή

Ενημερωθείτε για το Collagen Pro- Active από το site www.collagenpower.gr και τη σελίδα του Collagen Pro-Active στο Facebook με πάνω από 107.000 φίλους!