Julianne Hough: Wow, έκανε τη ροζ επανάσταση στα μαλλιά της!

Βιβή Αγγελάκη
Julianne Hough: Wow, έκανε τη ροζ επανάσταση στα μαλλιά της!

...και της πάει πολύ

Η Julianne Hough είναι μια από τις πιο όμορφες και low-profile παρουσίες του Hollywood, που μας είναι ιδιαίτερα συμπαθής! Εκτός από το αδιαμφισβήτητα καλλίγραμμο κορμί της, το οποίο έχει αποκτήσει χάρη στο χορό αλλά και των εντατικών προγραμμάτων γυμναστικής που ακολουθεί, η Julianne διαθέτει φυσική ομορφιά και αυτό είναι κάτι που μπορεί να το διαπιστώσει κανείς μέσα από τις no-makeup φωτογραφίες της!

4e7119a00e109d0364262ef57e1d2ee9 a9c2c

Κι ενώ από τότε που τη θυμόμαστε ποτέ δεν είχε αποχωριστεί το ξανθό χρώμα- και μάλιστα πλατινέ- στα μαλλιά της, εν όψει Άνοιξης η Julianne είπε να κάνει τη διαφορά και να αλλάξει χρώμα! Ακολουθώντας μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά γι αυτή τη σεζόν- τα παστελ χρώματα – η star του Dancing With the Stars έβαψε τα μαλλιά της ροζ!

fca49cfc0ccd6558bf64bed46bca8923 ded62

Μάλιστα, μόλις χθες, η ίδια ανακοίνωσε μέσα από το προσωπικό της blog την αλλαγή στα μαλλιά της ενώ λίγες ώρες αργότερα, ανέβασε τις φωτογραφίες με το νέο της haircolor στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

rs 600x600-150407135730-600-julianne-hough-pink-hair.jw.4715 2 64f03

«Ήταν η ώρα για μια αλλαγή! Έτσι διάλεξα το ... ροζ!!! Μου αρέσει να πειραματίζομαι με την εμφάνισή μου δοκιμάζοντας νέα προϊόντα ομορφιάς, εργαλεία styling, και μερικές φορές θέλω να προχωρώ ένα βήμα παρακάτω. Θυμηθείτε πέρυσι, όταν έκοψα τα μαλλιά μου...» έγραψε φανερώνοντας τον ενθουσιασμό της για το νέο της look, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και συμβουλές για το πώς να επιλέξετε την τέλεια παστέλ απόχρωση.

1428435091 julianne-hough-pink-hair-467 1be1d

«Τα ροζ- μωβ μαλλιά ταιριάζουν με όσες έχουν πράσινα μάτια. Οι γαλανομάτες μπορούν να υποστηρίξουν τη ροζ απόχρωση πολύ καλά ενώ όσες έχουν καστανό χρώμα στα μάτια τους μπορούν να υποστηρίξουν περισσότερα χρώματα- βέβαια ανάλογα και με τον τόνο της επιδερμίδας τους.»

Εσείς πώς την προτιμάτε;

Διαβάστε ακόμη:

Αντιγράψτε το ανοιξιάτικο beauty look της Τάμτα και κερδίστε τις εντυπώσεις!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αγνώριστη στη νέα της φωτογράφιση!